АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ И ХИГИЕНИЗИРАНЕ НА ОБЕКТИ

Обявлението е в архива.
6202129

Публикувана на: 15.07.2024

Краен срок: 17.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД, на основание Решение № А-З-111/12.07.2024г. на Управителя, открива процедура, въз основа на не по-малко от четири оферти за избор на Доставчик на услугата „Абонаментно почистване и хигиенизиране на обекти на АДИС ЕООД“ за период от три години, съгласно Приложение №1 – Списък на обектите, подлежащи на абонаментно почистване и хигиенизиране и Приложение №2 – Технология на работата.

ІІ. Изисквания към кандидатите:

А. Правоспособност:

Кандидатите следва да са юридически лица, регистрирани по Търговския закон и вписани в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, за което посочват Единен идентификационен код (ЕИК). Юридически лица или еднолични търговци, които не са регистрирани или пререгистрирани по Закона за търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел – не се допускат до участие.

Б. Технически и професионални способности – Всеки кандидат следва да притежава следните минимални технически и професионални способности:

  • Кандидатите следва да притежават професионален опит минимум 5г.
  • Кандидатите следва да са изпълнили през последните 5 години от датата на подаване на офертата минимум 2 дейности с предмет и обем, които са идентични или сходни с предмета на настоящата процедура. Под изпълнени, следва да се разбира тези услуги, свързани с вътрешното почистване на сгради /ръчно и машинно/ с приблизителна/сходна площ с Приложение № 1 от процедурата.
  • Кандидатите следва да предоставят минимум 5 референции за извършени сходни почистващи дейности.
  • Кандидатите следва да разполагат с техническо оборудване /съоръжения, необходими за изпълнение на процедурата, както и да използват професионални и висококачествени почистващи и миещи препарати, снабдени със сертификати за качество и одобрени от Министерството на здравеопазването.
  • Списък на документите, които следва да се представят от кандидатите за допускането им до участие:
  • Документ, доказващ изискуемия професионален опит и услуги предмет на настоящата процедура;
  • Списък на извършените идентични или сходни услуги. В списъка се посочва описание на изпълнените услуги, стойност в лева без ДДС, период на изпълнение (начална и крайна дата на изпълнение) и получател (наименование и адрес) на услугата;
  • Референции за почистващи услуги, удостоверяващи качествено и пълно изпълнение на услугата;
  • Декларация за притежавано техническо оборудване, което ще бъде използвано за изпълнение на процедурата, с посочени технически характеристики.
  • Декларация (свободен текст), че при изпълнение на процедурата ще се използват професионални и висококачествени почистващи и миещи препарати, снабдени със сертификати за качество и одобрени от Министерството на здравеопазването.
  • Ценово предложение – Приложение №3 по образец, неразделна част от настоящата заповед.
  •             Ценовото предложение следва да се представи в отделен запечатан непрозрачен малък плик с надпис „Предлагана цена“. Извън плика с надпис „Предлагана цена“ не трябва да е посочена никаква информация относно цената. Цената се посочва в български лева без ДДС, като за абонаментното почистване се посочва месечна цена, а за основно почистване – единична цена за еднократна услуга. Към офертата се посочва ЕИК на кандидата. Офертите трябва да бъдат валидни най-малко 3 месеца от крайния срок за получаването им.

    Изрично нотариално заверено пълномощно – оригинал, в случай че кандидатът се представлява от упълномощен представител.

    Всички изискуеми документи, в т.ч. и ценовото предложение, следва да бъдат  подписани от представляващия кандидата или от упълномощено лице.

    Условия за оглед – след предварителна заявка на телефони:

    0882 17 77 75 – Иван Янев – Старши брокер (ул. „Р. Алексиев”, ул. „А. Жендов”, ул. „М. Ю. Гагарин”, ул. „Ф. Ж. Кюри”, ул. „Ч. Дарвин”)

    0882 17 77 82 – Весела Ляхова – Старши брокер (Панчарево, ул. „В. Търново”, ул. „Янко Сакъзов”, ул. „Париж”, ж.к. „Лагера”, ж.к. „Младост”)

    Критерий за оценка на офертите: най-ниска обща цена за абонаментно и основно почистване за всички обекти на годишна база.

    Изброените документи от раздел III от настоящата заповед се представят в запечатан голям непрозрачен плик, върху който задължително се посочват наименованието на кандидата, ЕИК, адрес за кореспонденция, телефон за контакти и процедурата, за която кандидатства. Ако кандидатът изпраща заявлението чрез обикновена, препоръчана поща или куриерска служба, разходите са за негова сметка, като в този случай рискът от забава или загубване на заявлението е за сметка на кандидата. При приемане на офертите върху пликовете се отбелязва поредния номер, датата на получаването. Не се приемат и се връщат незабавно на кандидатите офертите, които са получени след изтичането на крайния срок или са в незапечатан, прозрачен или в скъсан плик, както и когато върху плика не са посочени данните на кандидата, процедурата, за която се подават, адрес за кореспонденция и телефон.

    Начин и срок за подаване на офертите: Офертите се подават в срок до 17.00 часа на 17.07.2024 г. в деловодството на АДИС ЕООД  на адрес: гр. София, ул. „Велико Търново“ № 27. В случай че в определения срок са подадени по-малко от 4 броя оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на оферти се удължава до 17.00 часа на 22.07.2024 г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 23.07.2024 г., 11.00 часа, на което да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД