Динамична система за покупки

Обявлението е в архива.
6211981

Публикувана на: 18.07.2024

Краен срок: 30.08.2024

Прогнозна стойност: 1100000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ

Динамичната система за покупки (ДСП) е изцяло електронен процес, който възложителите могат да използват при често осъществявани поръчки, чиито типови характеристики отговарят на изискванията на възложителите. Настоящата динамична система за покупки има за предмет доставката на медицински изделия за Центъра за спешна медицинска помощ – София (ЦСМП-София). Срокът за действие на настоящата ДСП е 36 (тридесет и шест) месеца. Прогнозната стойност е 1 100 000 (един милион и сто хиляди) лева без ДДС.

Динамичната система за покупки е отворена през целия срок на действие за всеки кандидат, който отговаря на критериите за подбор. Достъпът и участието в нея са свободни и безплатни за всички заинтересовани лица. Настоящата динамична система за покупки не е обособена по отделни категории. В документацията са посочени около прогнозни 125 номенклатури с количества. Те са прогнозни с оглед на планираните нужди на възложителя. Възложителят не е обвързан от посочените количества, а ще поръчва с оглед конкретните си нужди по време на договора – прогнозните количества може да бъдат надхвърлени или да бъде поръчана по-малка бройка. Формите/разфасовките и артикулите са посочени с оглед реалната дейност на медицинския персонал в ЦСМП–София и окомплектоването на медицинските чанти. Първоначално планираната "Техническа спецификация" може да бъде частично променяна в хода на действие на динамичната система или в рамките на възлагане на конкретна поръчка по нея, като се добавят нови медицински изделия и/или се променят количествата им, както и като се променят изискванията към тях. Това може да стане и с документите към всяка конкретна обществена поръчка, възлагана в рамките на ДСП. Фактическото изпълнение на обществената поръчка ще се определи на базата на реално доставените медицински изделия, в рамките на финансовия ресурс.

URL: https://app.eop.bg/today/408738

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД