Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
6116394

Публикувана на: 18.06.2024

Краен срок: 01.07.2024

Прогнозна стойност: 39761.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА

Уникален номер на поръчката: 00413-2024-0020

Община Горна Оряховица предвижда основен ремонт на сградата на кметство с. Поликраище. Целта на ремонта е създаване на естетическа и здравословна среда на кметската администрация и жителите на населеното място, ползващи услугите на кметството.
Сградата на кметство с. Поликраище е масивна, двуетажна със застроена площ 220 кв.м., с тухлени зидове и  дървена покривна конструкция, покрита с керемиди. На първия етаж са разположени помещение за портиер и магазин. На втория етаж са разположени административните офиси на кметската администрация. 
Покривът на сградата е компрометиран, с повсеместни течове в помещенията на втория етаж. Има начупени и разместени керемиди, отделни елементи от покривната конструкция и дъсчената обшивка са изгнили и деформирани. Обшивката от поцинкована ламарина около комините и часовниковата кула е корозирала. От течовете каратаванът в повечето помещения е окъртен и провиснал, по стените има петна от влага и плесен. Мазилката е подкожушена подовото покритие е изтъркано и накъсано. В помещенията за портиер и магазин  на първия етаж дограмата е метална, неуплътнена и амортизирана. По стените има влага, мазилката е подкожушена и окъртена, подовото покритие също е амортизирано. Мълниезащитната инсталация на сградата е прекъсната.
Инвестиционният проект за обекта следва да бъде изработен еднофазово във фаза на проектиране: технически проект (чертежи, обяснителни записки, количествени сметки и подходящи детайли) за всички проектни части, като е задължително съгласуване с възложителя на проектната разработка.
Изпълнителят ще упражнява авторския надзор по време на строителството, съгласно одобрените проектни документации и приложимата нормативна уредба посредством проектантите по отделните части на проекта или упълномощени от тях лица при условие, че упълномощените лица притежават квалификация, съответстваща на заложените в процедурата минимални изисквания

URL: https://app.eop.bg/today/401022

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД