Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
6140554

Публикувана на: 27.06.2024

Краен срок: 08.07.2024

Прогнозна стойност: 39751.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА

Уникален номер на поръчката: 00413-2024-0023

Сградата, предмет на проекта, се намира в УПИ I – за училище и читалище, кв. 52 по плана на с. Поликраище, Община Горна Оряховица, Област Велико Търново.
Представлява масивна сграда със застроена площ 1180 кв.м, на два етажа, монолитна конструкция, с тухлени зидове, стомано – бетонова таванска плоча, със скатен покрив, със стоманобетонова и дървена покривна конструкция. В частта над сцената, покривът е плосък. В сградата има следните помещения: 1-ви етаж: фоайе(гардеробна), коридори, складови помещения, репетиционна, тоалетни, салон; 2-ри етаж – библиотека, канцелария, изложбена зала, склад;
Сградата е построена през 1950г.
Покривът на сградата е  компрометиран, с множество счупени, нацепени и разместени керемиди, с течове на много места, което е довело до компрометиране на част от дървената конструкция. Просмуканата влага през покривната плоча е нанесла поражения и по таваните на помещенията на 2-ри етаж. Необходимо е да се ревизира и състоянието на плоския покрив над сцената.
Мълниезащитната инсталация на сградата е прекъсната.
Инвестиционният проект за обекта следва да бъде изработен еднофазово във фаза на проектиране: технически проект (чертежи, обяснителни записки, количествени сметки и подходящи детайли) за всички проектни части, като е задължително съгласуване с възложителя на проектната разработка.
Избраният изпълнител ще упражнява авторския надзор по време на строителството, съгласно одобрените проектни документации и приложимата нормативна уредба посредством проектантите по отделните части на проекта или упълномощени от тях лица при условие, че упълномощените лица притежават квалификация, съответстваща на заложените в процедурата минимални изисквания.
 

URL: https://app.eop.bg/today/405219

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД