Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
6180610

Публикувана на: 05.07.2024

Краен срок: 08.07.2024

Прогнозна стойност: 124999.88 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Уникален номер на поръчката: 00073-2024-0033

Извършване на неотложни строително-ремонтни работи на покрива на СУ "Вела Благоева", гр. Велико Търново, в следствие на нанесени щети от обилен валеж от дъжд, придружен със силен вятър и градушка в късния следобед на 12.06.2024 г.
Силно деформирана е част от покривната конструкция - липса на покритието от профилна ламарина и стоманени елементи с освободени и липсващи връзки към стоманобетоновия борд на покрива. Увредената площ е 705 кв.м., от тях критично увредени са първите 280 кв.м. Нарушени са анкерни връзки на обшивката от поцинкована ламарина по бордовете на покрива, повсеместно с липсващи части в зоната на деформациите. Липсва покриване на староизграден първоначален плосък покрив, преработен в скатен от метална конструкция с профилна ламарина и стрехи, преминаващи над бордовете на плоския покрив.
Частични укрепвания и възстановяване са нецелесъобразни, допълнителната метална конструкция не е анкерирана достатъчно в периферните части на покрива. След премахването/изрязването на деформираната част от конструкцията са повредени отделни листи от покривното покритите в незасегнатата част от ската. Целесъобразно е отстраняването на металната конструкция и изпълнение на съвременно покривно покритие върху плоския покрив. Количествата и видовете работи са съглансо количествено-стойностна сметка на строителя, с който Възложителят възнамерява да сключи договор. 

URL: https://app.eop.bg/today/407707

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД