Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
6123442

Публикувана на: 20.06.2024

Краен срок: 01.07.2024

Прогнозна стойност: 300000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ГЪРМЕН

Уникален номер на поръчката: 00656-2024-0033

Доставка на Дизелово моторно гориво с код no CPV - 09134200-9 -100 000 литра ±20% Безоловен бензин с код no CPV- 09132100-4 – 4 000 литра ±20%
Газ пропан-бутан с код no CPV 09122000-0 – 10 000 литра ± 20%.                                                           
Качество : Горивото да отговаря на „Наредба за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол” приета с ПМС № 156/15.07.2003 г. обн. в ДВ № 66/2003 г., поел. изм. в ДВ № 63 от 31.07.2018 г. и БДС.  

Място на предаване: Доставката на бензин А-95Н, дизел и газ пропан-бутан за зареждането на леки автомобили ще се извършва на място от бензиностанции на Продавача на територията на цялата страна, с режим на работа - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Продавача да разполага /собствена, наета или ползвана по друг начин/ с поне три  бензиностанции на територията на Община Гърмен.
Срок на предаване: В момента на зареждане на съответната колонка на бензиностанция на Купувача за покупка на конкретно количество гориво.                                                                                                    
Срок на доставка и срок на договора: Борсовия Договор влиза в сила от датата на подписване и е със срок от 36 /тридесет и шест/ месеца.

Максимална цена /с ДДС/, условие на заплащане: Цените са в български лева. Купувачът закупува горивата в бензиностанциите на Продавача, при условията на отложено плащане, чрез карти за безналично плащане.
Текуща актуализация на цените на горивата се извършва от Продавача в съответствие с пазарните условия и/или при промяна на цените от основния производител или вносител на горива на територията на страната.
Продавачът предоставя на Купувача минимум търговска отстъпка в размер на 2 ст. /две стотинки/ за литър с ДДС заредено Дизелово моторно гориво, бензин А95Н и 1 ст. /една стотинка/ за литър с ДДС заредено Газ пропан-бутан, която е постоянна за целия период на договора.
В посочената по-горе единична цена е включена стойността на стоката, транспортни разходи, мита и налози на горивата.
Всички разходи, свързани с издаването и ползването на картите за безналично плащане, са за сметка на Продавача.
Начин на плащане: Банков превод /платежно нареждане/ след представяне на фактура и отчет за зареденото гориво.
Срок за плащане на цената: До 30 (тридесет) календарни дни след получаването на фактура. Периодът на фактуриране е месечен от всяко 1-во до всяко последно число от всеки календарен месец. Срок на издаване на фактурата - до 5 дни след изтичане на фактурирания период, като всяка фактура е съпроводена с детайлна справка, съдържаща минимум следната информация: клиентски номер, номер на картата за безкасово плащане, регистрационен номер на автомобила, дата на зареждане, номер на фискалния бон, адрес на търговския обект (бензиностанция), в която е осъществено зареждането на автомобила, количество и вид на зареденото гориво; стойност на зареденото гориво без вкл. ДДС и с включен ДДС, коригиран процент отстъпка, както и обобщена информация за всяка карта поотделно;                                                                

URL: https://app.eop.bg/today/402795

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД