Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
6187255

Публикувана на: 10.07.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: 13420.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА БРЕГОВО

Уникален номер на поръчката: 00279-2024-0009

Предмет на настоящата обществена поръчка е упражняване на авторски надзор, съгласно чл. 162 от ЗУТ по всички части на инвестиционния проект по време на изпълнение на строително – монтажни работи на проект: „Реконструкция и рехабилитация на улици в община Брегово, обл. Видин“.  Улиците, предвидени за реконструкция се намират в три населени места на територията на община Брегово, както следва:
- с. Ракитница - ул.“Тодор Каблешков“ от ОК 207 до ОК 221.
- с. Гъмзово - ул.“Цар Симеон“ от ОК 300 до ОК 263.
- с. Балей - ул.“Александър Стамболийски“ от ОК 48 до ОК 102
Авторският надзор следва да бъде осъществяван в периода от подписване на Протокол за откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво до въвеждане в експлоатация на съответния обект, съгласно предвидения в Република България ред. Изпълнителят следва да упражнява дейността в съответствие с изискванията на Закона за устройство на територията и подзаконовите нормативни актове, регламентиращи извършваната дейност. По преписката на обществената поръчка в ЦАИС ЕОП са приложени проект на договор и техническа спецификация, съдържащи пълно описание на задълженията на изпълнителя при упражняване на авторския надзор.Предмет на настоящата обществена поръчка е упражняване на авторски надзор, съгласно чл. 162 от ЗУТ по всички части на инвестиционния проект по време на изпълнение на строително – монтажни работи на проект: „Реконструкция и рехабилитация на улици в община Брегово, обл. Видин“.  Улиците, предвидени за реконструкция се намират в гр. Брегово, както следва:
- ул.“Хан Омуртаг“ от ОК 221 до ОК 236;
- ул.“Мирон Брезоев“ от ОК 286 до ОК 344;
- ул.“Петър Берон“от ОК 41 до ОК 63;
-  ул.“Хан Омуртаг“ от ОК 221 до ОК 236 - тротоари.
Авторският надзор следва да бъде осъществяван в периода от подписване на Протокол за откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво до въвеждане в експлоатация на съответния обект, съгласно предвидения в Република България ред. Изпълнителят следва да упражнява дейността в съответствие с изискванията на Закона за устройство на територията и подзаконовите нормативни актове, регламентиращи извършваната дейност. По преписката на обществената поръчка в ЦАИС ЕОП са приложени проект на договор и техническа спецификация, съдържащи пълно описание на задълженията на изпълнителя при упражняване на авторския надзор.

URL: https://app.eop.bg/today/409439

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД