Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5512027

Публикувана на: 30.01.2024

Краен срок: 31.01.2024

Прогнозна стойност: 4541666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК

Уникален номер на поръчката: 00385-2024-0003

Предмет на поръчката е услуга - “Сметосъбиране и сметоизвозване на битови отпадъци в „Регионална система за управление на отпадъците – регион Пазарджик“ от гр. Пазарджик и селата Ивайло, Главиница и Мокрище”.
Сметосъбирането и сметоизвозването на битови отпадъци в „Регионална система за управление на отпадъците – регион Пазарджик“ от гр. Пазарджик и селата Ивайло, Главиница и Мокрище” включва следните дейности:
- Сметосъбиране и сметоизвозване на твърди битови отпадъци в „Регионална система за управление на отпадъците – регион Пазарджик“, в т.ч. отпадъци от нерегламентирани сметища, от гр. Пазарджик и селата Ивайло, Главиница и Мокрище на територията на Община Пазарджик.
- Поддържане чистотата чрез метене на улиците, тротоарите, площадите, алеите и други територии за обществено ползване в гр. Пазарджик и селата Ивайло, Главиница и Мокрище;
- Поддържане чистотата чрез миене на улиците, тротоарите, площадите, алеите и други територии за обществено ползване в гр. Пазарджик и селата Ивайло, Главиница и Мокрище.
Площадката на „Регионална система за управление на отпадъците – регион Пазарджик“ за приемане на отпадъците събрани от територията на четирите населени места се намира в землището на с. Алеко Константиново, отстои на 9 км южно от град Пазарджик, на 1 км. югоизточно от с. Алеко Константиново и около 3 км. южно от с. Главиница.
Пълният обхват на дейностите е подробно описан в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/356220

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД