Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5416314

Публикувана на: 21.12.2023

Краен срок: 02.01.2024

Прогнозна стойност: 42601.92 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА КРУМОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00467-2023-0027

Предмет на настоящата обществена поръчка е извършването на услуга във връзка със зимното поддържане (отстраняване на материали и други предмети в обхвата на пътя и премахване на храсти в обхвата на пътя), снегопочистване и опесъчаване на общинската пътна мрежа на територията на община Крумовград.
В предмета на поръчката за всяка обособена позиция поотделно е предвидено да се извършва зимно поддържане, което включва  дейностите по снегопочистване и обезопасяване на пътищата срещу хлъзгане, както и дейностите по отстраняване на материали и други предмети в обхвата на пътя и премахване на храсти в обхвата на пътя. Дейностите по снегопочистване и обезопасяване на пътищата срещу хлъзгане се извършват по цялата обща дължина на пътищата от общинската пътна мрежа по съответната обособена позиция. Дейностите по отстраняване на материали и други предмети  в обхвата на пътя и по премахването на храсти в обхвата на пътя се изпълняват при възникнала необходимост след изрично възлагане от комисия назначена от възложителя.
Изпълнителят на поръчката по съответната обособена позиция извършва:
- денонощно дежурство на хора и техника през зимния сезон; събиране и предаване на информация за състоянието на пътната мрежа през зимния сезон;
- снегопочистване: при снежна покривка над 3 см, при снегонавяване, при уплътнен снежен пласт и при снежна каша;
- обезопасяване на пътищата срещу хлъзгане: обработка на пътната настилка чрез опесъчаване при наличие на леден пласт, поледица, скреж или заледяване;
- отстраняване на материали и други предмети в обхвата на пътя и премахване на храсти в обхвата на пътя – след изрично възлагане от страна на възложителя се отстраняват онези материали и други предмети в обхвата на пътя, както и се премахват тези храсти в обхвата на пътя, които водят до образуване на снегонавявания.
Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка са подробно описани и регламентирани в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация.
Предоставянето на услугата, предмет на обществената поръчка е разпределено в две обособени позиции, както следва:.
№ 1Зимно поддържане и снегопочистване за сезон 2023-2024 г. на общинските пътища на територията на Община Крумовград, в участък „Пашинци – Бук - Лъжичник”.
Общата дължина на пътищата от общинската пътна мрежа в този участък е 8,7 км.
№ 2Зимно поддържане и снегопочистване за сезон 2023-2024 г. на общинските пътища на територията на Община Крумовград, в участък „Звънарка – Сърнак – Кандилка – Храстово - Ручей”.
Общата дължина на пътищата от общинската пътна мрежа в този участък е 13,3 км.
 

URL: https://app.eop.bg/today/350377

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД