Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
6198437

Публикувана на: 12.07.2024

Краен срок: 24.07.2024

Прогнозна стойност: 70048.58 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: Изпълнителна агенция “Военни клубове и военно-почивно дело”

Уникален номер на поръчката: 00515-2024-0051

Съгласно чл.193 от Закона за водите (ЗВ), обществените отношения, свързани с услугите за водоснабдяване и канализация, предмет на настоящата поръчки се уреждат със Закона за регулиране на водоснабдителните и канализационните услуги (ЗРВКУ) и при спазване на изискванията на ЗВ. На основание чл. 198 о, ал.1 от ЗВ, стопанисването, поддържането и експлоатацията на ВиК системите и съоръженият, както и предоставянето на ВиК услуги на потребителите срещу заплащане, се извършват от ВиК оператори по реда на ЗВ и на ЗРВКУ, като ал.2 урежда, че в границите на една обособена територия, само един ВиК оператор, може да осъществява дейностите по ал.1.
Във връзка с гореизложеното и предвид факта, че на основание §34 от ПЗР на ЗВ, във връзка с чл. 198 а от същия закон, с Решение № РД-02-14-2234/22.12.2009г. на министъра на регионалното развитие и благоустройството са обявени обособените територии на действие на ВиК операторите и техните граници, което изключва алтернативен начин за възлагане на обществената поръчка, поради което е налице хипотезата на чл.79, ал.1, т.3, б. "в" от ЗОП.
Предмет на обществената поръчка: Доставка на питейна вода, отвеждане и пречистване на отпадъчни води в обекти на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, по обособени позиции:
Обособена позиция № 1: „Доставка на питейна вода за нуждите на хотел „Олимп“ – к.к. Боровец“.
Обособена позиция № 2: „Отвеждане и пречистване на отпадъчни води за нуждите на хотел „Олимп“ – к.к. Боровец“.
Изпълнението на предмета на поръчката ще се изразява в доставяне на вода с питейни качества, отговарящи на изискванията за качество, посочени в нормативните актове по Наредба №9/16. 03. 2021 г., издадена от Министъра на регионалното развитие и благоустройството и Министъра на околната среда и водите, посл. изм.и доп. бр. 102/12. 12. 2014 год., както и отвеждане и пречистване на отпадъчни води от ВиК оператор.
2. Срок за изпълнение на поръчката: - 24 месеца, считано от дата на сключване на договор и регистрирането му в деловодната система на Възложителя
3. Място на изпълнение на поръчката (по всички обособени позиции): хотел „Олимп“ – к.к. Боровец, телефон за контакт: Нина Милкина, тел. 0879291043.
4. Технически показатели по обособени позиции:
Обособена позиция № 1: „Доставка на питейна вода за нуждите на хотел „Олимп“ – к.к. Боровец“ - прогнозно количество - 20 876 куб.м.
Обособена позиция № 2: „Отвеждане на отпадъчни води за нуждите на хотел „Олимп“ – к.к. Боровец“ - - прогнозно количество - 20 876 куб.м.
Възложителят запазва възможността за придобиване на нови обекти и за включването им към вече сключения договор. Всички дейности, свързани с изпълнението на договора, се извършват при спазване на действието на законодателството на Република България.
 

URL: https://app.eop.bg/today/404950

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД