Договаряне с предварителна покана за участие

Обявлението е в архива.
6127405

Публикувана на: 24.06.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: 7035000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01467-2024-0059

„Електроразпределителни мрежи Запад” ЕАД провежда процедура от вида „договаряне с предварителна покана за участие“ с предмет: „Строително-монтажни работи за реконструкция и новo изграждане на въздушни електропроводни линии средно напрежение (СрН) и други съоръжения СрН и ниско напрежение на територията на области Благоевград, Перник, Кюстендил, Враца, Ловеч, Монтана, Видин и Плевен“, реф. № РРС 24-088.
Предметът на обществената поръчка е разделен на 6 (шест) обособени позиции, както следва:
Обособена позиция 1: Строително-монтажни работи за реконструкция и новo изграждане на въздушни електропроводни линии средно напрежение (СрН) и други съоръжения СрН и ниско напрежение на територията на област Плевен“.
Обособена позиция 1 обхваща и ще се изпълнява  на територията на област Плевен, като не включва обекта от обособена позиция 6.
Обособена позиция 2: Строително-монтажни работи за реконструкция и новo изграждане на въздушни електропроводни линии средно напрежение (СрН) и други съоръжения СрН и ниско напрежение на територията на област Благоевград“.
Обособена позиция 2 обхваща и ще се изпълнява  на територията на област Благоевград.
Обособена позиция 3: Строително-монтажни работи за реконструкция и новo изграждане на въздушни електропроводни линии средно напрежение (СрН) и други съоръжения СрН и ниско напрежение на територията на области Перник и Кюстендил“.
Обособена позиция 3 обхваща и ще се изпълнява  на територията на области Перник и Кюстедил.
Обособена позиция 4: „Строително-монтажни работи за реконструкция и новo изграждане на въздушни електропроводни линии средно напрежение (СрН) и други съоръжения СрН и ниско напрежение на територията на области Ловеч и Враца“.
Обособена позиция 4 обхваща и ще се изпълнява  на територията на области Ловеч и Враца, като не включва обекта от обособена позиция 6.
Обособена позиция 5: „Строително-монтажни работи за реконструкция и новo изграждане на въздушни електропроводни линии средно напрежение (СрН) и други съоръжения СрН и ниско напрежение на територията на области Монтана и Видин“.
Обособена позиция 5 обхваща и ще се изпълнява  на територията на области Монтана и Видин.
Обособена позиция 6: „Строително-монтажни работи на въздушна електропроводна линия средно напрежение 20kV - „Роса“ в участъка от възлова станция „Беглеж“ до стълб № 66“.
Обособена позиция 6 ще се изпълнява на територията на с. Беглеж, община Плевен, област Плевен и с. Бежаново, община Луковит, област Ловеч.

Всеки кандидат/участник може да участва за всички обособени позиции (една или повече обособени позиции, до максималния брой обособени позиции по предмета на поръчката). Възложителят не ограничава броя на обособените позиции, които могат да бъдат възложени на един и същ изпълнител.
Критерият за възлагане на настоящата обществена поръчка при определяне на икономически най-изгодната оферта е „най-ниска цена”. Класирането на участниците се извършва за всяка обособена позиция поотделно. На първо място по съответната обособена позиция се класира участникът, предложил най-ниска обща цена за изпълнение на предмета на поръчката.
Категорията на строежите, попадащи в обхвата на всяка от обособените позиции на настоящата обществена поръчка, е трета, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 3, букви б) и ж) от Закона за устройство на територията. Групата на строежите, попадащи в обхвата на всяка от обособените позиции на настоящата обществена поръчка, е трета –
строежи от енергийната инфраструктура, съгласно чл. 5, ал. 1, т. 3 от Правилника за реда за вписване и водене на Централния професионален регистър на строителя (ПРВВЦПРС).

Изпълнението на договора за всяка обособена позиция ще се извършва в зависимост от техническата готовност на Възложителя за възлагане на изпълнението. За възлагане на конкретните видове работи Възложителят съставя документ за възлагане на изпълнението, съдържащ най-малко следната информация: видовете работи и количеството им, срок за изпълнение, цената на база единичните цени и друга информация, необходима за изпълнение на видовете дейности. В документа за възлагане на изпълнението се посочват и количество и видовете материали, които Възложителят предоставя на Изпълнителя. Документът за възлагане на изпълнението се подписва от Възложителя и Изпълнителя, по ред и начин, описани в проекта на договора.
Приемането на изпълнената работа по всеки документ за възлагане на изпълнението се извършва с приемателен протокол, подписан от двете страни по договора, по ред и начин, описани в проекта на договора.

 

URL: https://app.eop.bg/today/378424

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД