Доставка и монтаж на дизелов генератор

Обявлението е в архива.
6144108

Публикувана на: 28.06.2024

Краен срок: 09.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Сдружение Български Червен кръст открива процедура при условие за „неосигурено финансиране“ за избор на изпълнител за „Доставка и монтаж на дизелов генератор , обслужващ административната сграда на НС на БЧК с адрес: София, бул.“Джеймс Баучер“76"
Място на изпълнени на поръчката: София, бул.“Джеймс Баучер“76
Офертите се подават в срок до 12.00 ч. на 09.07.2024

Оферти, подадени след този срок ще бъдат приети, но няма да бъдат разглеждани от Комисията за провеждне на процедура за избор на изпълнител.

Офертите се подават на адрес: град София, бул.Джеймс Баучер 76, ст.111( деловодството на НС на БЧК). Всяка оферта следва да се предаде съобразно приложените образци чрез попълване на определените за това места.Не се приемат отстраняването на детайли и/или вписването на други. Ако са извършени каквито и да било корекции, офертата не се приема.
Офертите се подават в запечатан непрозрачен плик. На плика следва да е указан подателя, лице за контакти, телефон за връзка и електронен адрес. Да е обозначен ясно предмета на процедурата, а именно: Доставка, монтаж и пускане в експлоатация на дизелов генератор, осигуряващ аварийно ел. захранване на първи и втори етажи и сутерена на административната сграда на секретариата на НС на БЧК.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД