Доставка, монтаж и конфигуриране на защитни стени за защита на КИС в Пристанище Варна ЕАД 

Обявлението е в архива.
6174831

Публикувана на: 04.07.2024

Краен срок: 16.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Търговска поръчка № Т-10-24

Доставка, монтаж и конфигуриране на защитни стени за защита на КИС в Пристанище Варна ЕАД 

Документация за участие в процедурата се заплаща и получава, както следва:

Цена на документация - 60 лв. (с включен ДДС), платена по сметка IBAN BG30 STSA 9300 1506 0687 89, код STSABGSF при Банка ДСК ЕАД, в срок до 16.07.2024 г. включително. За удостоверяване на заплатената документация се изпраща сканирано платежно нареждане на ел. поща zop@port-varna.bg.;
Получаване на документация – в сканиран “pdf” формат на електронната поща, от която е изпратен платежният документ.
Офертите за участие в процедурата се подават в срок до 16.00 ч. на 17.07.2024 г. в деловодството на Възложителя, в Административна сграда на „Пристанище Варна” ЕАД, находяща се в град Варна, пл. „Славейков” №1.

Предмет - сключване на договор за доставка, монтаж и конфигуриране на 2 (два) броя защитни стени от тип NGFW (Next Generation Firewall) за защита на КИС (комуникационните и информационните системи) в „Пристанище Варна“ ЕАД, и провеждане на обучение на трима служители на Възложителя за работа с тях, съгласно изискванията на Техническото задание. Предметът на търговската поръчка е неделим и ще се възложи на един изпълнител.
Прогнозна стойност на поръчката - 269 000 лева, без включен ДДС.
Вид на процедурата: търговска поръчка.
Срок и място на изпълнение:
Срок: до 2 (два) месеца, считано от датата на получаване на заявка от представител на Възложителя.;
Място: Централно управление на „Пристанище Варна“ ЕАД, гр. Варна, площад „Петко Славейков“ №1.
Изисквания към Участниците:
1. Участникът да предложи Устройства, чиито производител е базиран в страна от Европейския съюз или НАТО, или утвърден от службите за сигурност на Република България.
2. Участникът да е оторизиран за продажба на продукти и услуги, включително конфигуриране на Устройствата, от Производителя на предложеното решение или от негов официален представител за територията на Република България;
3. Участникът да е изпълнил минимум 1 (една) дейност с предмет и обем, идентичен или сходен с предмета на поръчката, през последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата.
Изисквания към Изпълнителя:
1. Изпълнителят да извърши доставка, монтаж и конфигуриране на устройствата, предмет на настоящата поръчка;
2. Изпълнителят да проведе обучение на трима служители на Възложителя за работа с Устройствата, като обучението следва да се проведе едновременно или след конфигурирането на системата, но задължително преди пускането ѝ в експлоатация;
3. Изпълнителят да поддържа софтуерно и хардуерно гаранционно обслужване за минимум 60 месеца, използвайки необходимите лицензи за гаранционна поддръжка от Производителя в режим 365x24x7 със срок на реакция до 4 часа и подмяна на дефектирали Устройство или компонент на Устройство максимум следващ работен ден.
Изисквания за качество на предлаганите Устройства:
             7.1. Устройствата, предмет на търговската поръчка, трябва да са нови, неупотребявани, нерециклирани и да бъдат налични в актуалната  производствена листа на техния производител, да отговарят на техническите и функционални изисквания заложени в Техническото задание на Възложителя, и на заложените стандарти.

   7.2. Двете Устройства трябва да са еднакви по параметри и функционалност.

             7.3. Предложените Устройства да не са включени в забранителен списък за доставка и използване в Европейския съюз, включително България.

За допълнителна информация: тел.052/692-157, 052/692-357.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД