Доставка, монтаж и пускане в експлоатация на машини и съоръжения

Обявлението е в архива.
6215311

Публикувана на: 22.07.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: 700000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП) БЕЛЛА ЕООД

ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП) ЕИК Номер114688846

Предмет на предвидената процедура

Доставка, монтаж и пускане в експлоатация на следните машини и съоръжения с обособени позиции: Обособена позиция 1: Машина за лазерно рязане-1бр. Обособена позиция 2: CNC Хидравлична абкантпреса-1 бр.

Обект на процедурата Доставка

Приложим нормативен акт ПМС

Тип на процедурата Избор с публична покана

Прогнозна стойност съгласно обявление 700 000.00

Дата на обявление 18.07.2024

Крайна дата за подаване на оферти 25.07.2024

Описание

При подготовката и провеждането на процедура за избор на доставчици на ДМА, дружеството ще приложи разпоредбите на ПМС № 80/09.05.2022 г. за условията и реда за определяне на изпълнител, както и всички релевантни указания, заложени в Оперативното ръководство за изпълнение на договори за безвъзмездна помощ. Доставчикът ще бъде избран чрез прилагане на процедура „Избор с публична покана“, на база икономически най-изгодна оферта за ДМА с минимални технически и/или функционални характеристики,описани в „Техническа спецификация на предвидените за закупуване ДМА и ДНА“ Процедурата включва: А/Изготвяне на документация за участие в процедурата. Б/Задължително ще се използват типови образци съгласно ПМС № 80/09.05.2022 г., включващи: Публична покана; Изисквания към офертите; Проект на договор за изпълнение; Техническа спецификация/ техническо задание; Методика за оценка; Оферта за участие в процедура на изпълнител чрез публична покана, включваща техническо и ценово предложение; Декларация по чл. 16, ал. 1, т. 1 от ПМС № 80/09.05.2022 г. В/ Публичната покана ще бъде публикувана в ИС на МВУ Г/ Разглеждане и оценяване на офертите, подписване на декларации на липса на свързаност и конфликт на интереси от лицата, които представляват крайния получател, и членовете на неговите управителни и надзорни органи и съставяне на протокол . Е/Уведомяване на кандидатите за резултатите от провеждане на процедурата и изпращане на покана за сключване на договор до избрания кандидат и ще се изискат документи за липса на обстоятелствата по чл. 11, ал. 4, т. 2 от ПМС № 80/2022. При предоставянето им ще бъде подписан договор с избрания изпълнител. Ж/ Компанията ще осигури площадки и необходимата техническа инфраструктура за монтаж на новозакупеното оборудване. З/ След като оборудването бъде доставено от избрания изпълнител, ще бъде подписан приемо-предавателен протокол с него. И/ Предвижда се провеждането на 72 часови технически проби за правилната инсталация на новите мощности. Персоналът, който ще работи с новото оборудване, ще бъде инструктиран по процедурите за работа и условията на безопасен труд. След успешно провеждане на пробните пускове, ще бъде подписан приемо-предавателен протокол за доставка и пускане в експлоатация на новозакупеното оборудване. В хода на изпълнението на проекта, предприятието се ангажира да осигури пълен достъп до цялата необходима информация и документация, както и до производствените помещения, в които се инсталира новозакупеното оборудване във връзка с осъществяването на текущия мониторинг на проектните дейности от страна на СНД по настоящата процедура за предоставяне на БФП. * Цялата документация по провеждането на тръжната процедура ще бъде предоставяна своевременно на СНД за съгласуване и одобрение. ** Ще бъдат спазени всички изисквания, свързани с визуализация на проекта.

Обявена Да

Прекратена Не

Прикачени документи Описание Файл
Публична покана

1_Публична покана_Bella.pdf

Свали
Методика за оценка

2_Методика за оценка_Bella.pdf

Свали
Оферта

3_Оферта_ПМС 80_Bella.pdf

Свали
Изисквания оферти

4_Iziskvania_oferti_Bella.pdf

Свали
Декларация кандидати

5_Декларация_кандидати_Bella.pdf

Свали
Проект на договор

6_Проект на договор_Bella.pdf

Свали
Списък подобни договори

7_Списък подобни договори_Bella.pdf

Свали
Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД