Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация

Обявлението е в архива.
6212044

Публикувана на: 18.07.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: 1375000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП) БРАТЯ ЧИЧЕКЛИЕВИ ООД

ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП) ЕИК Номер121127824

Предмет на предвидената процедура

Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на: ОП 1: CNC щанц машина с инструментален магазин с 28 инструмента ОП 2: Електрическа абкант преса със серво задвижване и цифрово управление ОП 3: Фолираща машина ОП 4: Машина за шлайфане

Обект на процедурата Доставка

Приложим нормативен акт ПМС

Тип на процедурата Избор с публична покана

Прогнозна стойност съгласно обявление 1 375 000.00

Дата на обявление 18.07.2024

Крайна дата за подаване на оферти 25.07.2024

Описание

Предвижда се изпълнението на дейността да премине през следните етапи: 1. Изготвяне на документация за откриване на процедури за избор на изпълнител на предвидените за закупуване активи. На този етап стриктно ще се спазват изискванията на: - Условията за кандидатстване по настоящата процедура; - Условията за изпълнение и приложенията към тях - ПМС 80/09.05.2022 г.; - Оперативното ръководство за изпълнение на проекти; - Прогнозният бюджет по проекта. - Всякакви други инструкции и указания, предоставени от СНД на ПИТ. 2. Сформиране на оценителната комисия, определена от Бенефициента за класиране на получените оферти. 3. Изготвяне на протокол от дейността на оценителната комисия с класиране на доставчиците, съгласно заложените критерии. 4. Изготвяне на проект на договор с класираните на първо място изпълнители, съгласно изискванията на ПМС № 80. 5. Сключване на договори с доставчици по проекта, съобразно разпоредбите на ПМС 80/09.05.2022 г. и съгласно изискванията, посочени в условията за кандидатстване по настоящата процедура и оперативното ръководство за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ. На всеки един етап от по-горе описаните Бенефициента ще предоставя за съгласуване и одобрение документацията от Управляващия орган, с цел гарантиране стриктното прилагане на правилата за избор на изпълнители, произтичащи от ПМС № 80/09.05.2022 г. 6. Визуализация на проекта. 7. Отчитане изпълнението на проекта пред Управляващия орган, което включва изготвянето на междинни и окончателни технически и финансови отчети по проекта, съгласно Общите условия и Договора за безвъзмездна финансова помощ. 8. Осигуряване на мониторинга на проектните дейности.

Обявена Да

Прекратена Не

Прикачени документи Описание Файл
Тръжна документация

Тръжна документация.7z

Свали
Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД