Доставка на лекарствени продукти

Обявлението е в архива.
6144161

Публикувана на: 28.06.2024

Краен срок: 09.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Доставка на лекарствени продукти, включени в списъка по чл.266А, ал.2 от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, провеждани по реда на чл.15б от Наредбата, за нуждите на УМБАЛ Света Анна – София АД.

Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Света Анна” – София АД на основание чл.15б от Наредба №10 от 17.11.2011 г. на МЗ за условията и реда за лечение с неразрешени за употреба в Република България лекарствени продукти, лекарствени продукти, прилагани извън условията на разрешението за употреба, и лекарствени продукти за състрадателна употреба, както и за условията и реда за включване, промени, изключване и доставка на лекарствени продукти от списъка по чл. 266А, ал.2 от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина (Наредбата)

ОТПРАВЯ НАСТОЯЩАТА ПОКАНА

до всички заинтересовани лица да предоставят оферта за участие в преговори за доставка на лекарствени продукти, включени в списъка по чл.266А, ал.2 от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, провеждани по реда на чл.15б от Наредбата, за нуждите на УМБАЛ „Света Анна” – София АД.

  • Предмет на процедурата
  • Предмет на процедурата е доставката на лекарствени продукти, включени в списъка по чл.266А, ал.2 от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина за нуждите на УМБАЛ „Света Анна“ – София АД, съгласно спецификация, приложена в настоящата Покана. Количествата медикаменти са предвидени за срок три месеца от датата на сключване на договор с избрания изпълнител. Срокът на доставка е по предложение на участника в календарни дни, не по-дълъг 30 (тридесет) календарни дни от датата на сключване на договор с избрания изпълнител.

    Плащането се извършва в левове, по банков път, отложено до 60 /шестдесет/ календарни дни, след представяне на фактура и приемо-предавателен протокол. Крайната цена включва всички разходи до краен получател – Болнична аптека при УМБАЛ „Света Анна” – София АД.

     

    ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

     

    Международно непатентно наименование /INN/ Лекарствена форма ЗАБЕЛЕЖКА  Количество /брой дозови единици/  
     
    1  Fentanyl 50 micrograms/ml. solution for injection 2 ml. INN Fentanyl ампули брой 3000  
    2 Fentanyl 50 micrograms/ml. solution for injection 10 ml. INN Fentanyl ампули брой 3000  
    3 Konakion 10 mg.1 ml. solution for injection. INN Phytomenadione 10 mg.ml solution for injection ампули брой 2000  

     

  • Всички заинтересовани за участие лица следва да отговарят на следните изисквания:
  • Участникът следва да разполага и да представи с офертата си разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти, издадено на името на участника от изпълнителния директор на ИАЛ или Разрешение за производство, издадено по реда на ЗЛПХМ (в случаите по чл. 196, ал.1 от ЗЛПХМ). Участник чуждестранно лице следва да притежава разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти, издадено от съответния компетентен орган, съгласно законодателството на държавата, в която е установен.

     

  • Условия и ред за представяне, разглеждане и оценка на офертите
  • Краен срок за получаване на офертите : 09.07.2024 година, 16:00 часа.

    Отваряне на получените оферти: 10.07.2024 година от 10:00 часа в Административната сграда на УМБАЛ „Света Анна” – София АД, с адрес: гр. София, ул. „Димитър Моллов” №1.

    След изтичането на срока за получаване на оферти същите се разглеждат и оценяват от комисия, определена със заповед на Изпълнителния директор на УМБАЛ „Света Анна“ – София АД.

    Резултатите работата на комисията се отразяват в протокол, който се подписва от всички членове. Комисията класира участниците, като разглежда представените оферти, установява съответствието им с изискванията на Възложителя и оценява офертите на допуснатите участници съгласно критерия за оценка на офертите.

  • Критерии за оценка
  • Изборът на изпълнител ще се проведе въз основа на икономически най-изгодната оферта. Същата ще се определи по критерий, който оценява най-ниската предложена единична цена.

    Участниците се класират по низходящ ред въз основа на предложената от тях цена. Първият от тях се определя за участник, спечелил процедурата.

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД