Доставка на оборудване за оползотворяване на производствен брак

Обявлението е в архива.
6212043

Публикувана на: 18.07.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: 700300.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП) ЗАИ

ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП) ЕИК Номер111004969

Предмет на предвидената процедура

Доставка на оборудване за оползотворяване на производствен брак: Обособена позиция 1: Доставка на оборудване за оползотворяване на "мек" брак от карбофлексни дискове чрез разтваряне на дисковете в етилов алкохол: - 1 бр. инсталация за регенериране на абразивни зърна от суров брак и - 1 бр. електро-вибрационно сито. Обособена позиция 2: Доставка на оборудване за оползотворяване на производствения брак от керамични абразивни инструменти: - 1 бр. челюстна мелница за едро смилане; - 1 бр. топкова мелница за ситно смилане; - 1 бр. машина за водно измиване; - 1 бр. сушилня; - 1 бр. електро-вибрационно сито.

Обект на процедурата Доставка

Приложим нормативен акт ПМС

Тип на процедурата Избор с публична покана

Прогнозна стойност съгласно обявление 700 300.00

Дата на обявление 18.07.2024

Крайна дата за подаване на оферти 25.07.2024

Описание

Оборудването за оползотворяване на производствен брак, което е предмет на възлагането, ще бъде разделено в две обособени позиции: Обособена позиция 1: Доставка на оборудване за оползотворяване на "мек" брак от карбофлексни дискове чрез разтваряне на дисковете в етилов алкохол: - 1 бр. инсталация за регенериране на абразивни зърна от суров брак и - 1 бр. електро-вибрационно сито. Прогнозна стойност на оборудването по обособена позиция 1: 583 000 лв. без ДДС. Обособена позиция 2: Доставка на оборудване за оползотворяване на производствения брак от керамични абразивни инструменти: - 1 бр. челюстна мелница за едро смилане; - 1 бр. топкова мелница за ситно смилане; - 1 бр. машина за водно измиване; - 1 бр. сушилня; - 1 бр. електро-вибрационно сито. Прогнозна стойност на оборудването по обособена позиция 2: 117 300 лв. без ДДС. Обща прогнозна стойност на процедурата (обособена позиция 1 и обособена позиция 2): 700 300 лв. без ДДС. Дейността ще бъде изпълнена чрез външно възлагане - избор с публична покана, като ще бъдат спазени правилата за възлагане на дейности по инвестиции от крайни получатели съгласно ПМС № 80/09.05.2022 г., изискванията на Условията за кандидатстване, Условията за изпълнение и приложенията към тях, както и всякакви други инструкции и указания, предоставени от СНД на ПИТ. Ще бъде следвана следната последователност при провеждането на процедурата за избор с публична покана: 1. Изготвяне на документация за участие в процедурата и съгласуването и със СНД на ПИТ. 2. Разглеждане, оценка и класиране на оферти за провеждането на процедурата за определяне на изпълнител. 3. Изготвяне на протокол от оценката, съдържащ класиране на кандидатите. 4. Уведомяване на кандидатите за резултатите от работата на оценителите и изпращане на покана за сключване на договор с избрания кандидат. 5. Изпращане на покана за представяне на документи към избрания кандидат за подписване на договор. 6. Подписване на договор с избрания изпълнител. 7. Изпращане до СНД на ПИТ на копие на сключения договор, приложенията към него и цялата документация по проведения избор на изпълнител. При промяна на реда за провеждане на процедурата ще бъдат следвани указанията на СНД на ПИТ. Кандидатите, отговарящи на минималните технически и финансови изисквания, ще бъдат класирани на база критерия икономически най-изгодна оферта.

Обявена Да

Прекратена Не

Прикачени документи Описание Файл
Документация по процедура за избор на изпълнител

Тръжно досие ЗАИ_за публикуване.zip

Свали
Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД