Избор и наемане на експерти - психолози

Обявлението е в архива.
6164449

Публикувана на: 03.07.2024

Краен срок: 10.07.2024

Прогнозна стойност: 41561.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП)
ДИ ПИ ВЮ ЕООД
ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП)
ЕИК
Номер
175414906
Предмет на предвидената процедура
Избор и наемане на експерти - психолози по проект BG05SFPR002-2.005-0122-C01 „Достоен живот - Право за Всеки“ за изпълнение на поддейност „Психологическа подкрепа за лицата, според техните индивидуални нужди“ в две обособени позиции:
ОП 1 – за изпълнение на поддейност „Психологическа подкрепа за лицата, според техните индивидуални нужди“ на територията на област Пазарджик и
ОП 2 – за изпълнение на поддейност „Психологическа подкрепа за лицата, според техните индивидуални нужди“ на територията на област Смолян
Обект на процедурата
Услуга
Приложим нормативен акт
ПМС
Тип на процедурата
Избор с публична покана
Прогнозна стойност съгласно обявление
41 561.00
Дата на обявление
03.07.2024
Крайна дата за подаване на оферти
10.07.2024
Описание
Избор и наемане на експерти - психолози по проект BG05SFPR002-2.005-0122-C01 „Достоен живот - Право за Всеки“ за изпълнение на поддейност „Психологическа подкрепа за лицата, според техните индивидуални нужди“ в две обособени позиции:
ОП 1 – за изпълнение на поддейност „Психологическа подкрепа за лицата, според техните индивидуални нужди“ на територията на област Пазарджик (1 бр.) и
ОП 2 – за изпълнение на поддейност „Психологическа подкрепа за лицата, според техните индивидуални нужди“ на територията на област Смолян (1 бр.)

Психологът ще предлага индивидуализирана помощ, като взема предвид конкретните нужди на участниците. Ще провежда индивидуални психологически консултации и групови сесии за психологическа подкрепа с лицата от целевата група.
Целевата група, към която ще са насочени услугите, се състои от лица в неравностойно положение и техните семейства, вкл. групи в неравностойно положение на пазара на труда (безработни младежи; безработни младежи с трайни увреждания; безработни младежи, ползващи социални или интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа, завършили образованието си; продължително безработни лица; безработни лица с трайни увреждания; безработни лица - самотни родители (осиновители) и/или майки (осиновителки) с деца до 5-годишна възраст; безработни лица, изтърпели наказание лишаване от свобода; безработни над 50-годишна възраст; безработни лица с основно или по-ниско образование и без професионална квалификация; други групи безработни лица).
Общият брой на представителите на целевата група в неравностойно положение на пазара на труда, които ще участват в проекта, е 80 лица, съответно 40 лица от област Пазарджик и 40 лица от област Смолян.
За всяка една ОП се очаква експертът – психолог да проведе индивидуални психологически консултации с лицата от целевата група - не по-малко от 160 бр. (общо 320 бр. за двете ОП) и групови сесии за психологическа подкрепа с лицата от целевата група - не по-малко от 6 бр. (общо 12 бр. за двете ОП).

Пълно описание на предмета на процедурата се съдържа в приложената „Техническа спецификация – задание за изпълнение на услугите“.

Прикачени документи

Документи публична покана 0122.zip Свали

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД