Обявление за възложена поръчка

Обявлението е в архива.
6133648

Публикувана на: 25.06.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА ТРАНСПОРТА И СЪОБЩЕНИЯТА

1. изготвяне на анализ на наличната документация във връзка с инцидент в териториалните води на Република България в Черно море, произлязъл с моторен кораб със случая „Vera Su“, плаващ под знамето на Република Панама, с ИМО № 8611219 и предоставяне на правни съвети с цел предприемане на последващи действия, които да осигурят надлежната защита на българската държава при възможни съдебни и/или арбитражни производства, както и изготвяне на стратегия за правна защита и събиране на извършените от българската държава разноски във връзка с проведената операция по изваждане на кораба от мястото му на засядане, провлачването му до Пристанище Варна и предотвратяване на замърсяване на околната среда;
2. изготвяне на застрахователен иск, въз основа на извършения анализ по т. 1, срещу застрахователя на кораба Thomas Miller Specialty, със седалище в Лондон, Великобритания с възможност за пренаемане на местен процесуален представител.

URL: https://app.eop.bg/today/404210

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД