Открита процедура

Обявлението е в архива.
5270131

Публикувана на: 04.10.2023

Краен срок: 01.11.2023

Прогнозна стойност: 172000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО БОРОВО"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0437

Настоящата открита процедура за възлагане на обществена поръчка се провежда по реда на чл.73, ал.1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) във връзка с чл.18, ал.1, т.1 и чл.20, ал.1,  т.1 б. „б“ от ЗОП.  Директорът на  ТП ДЛС „Борово“ е  упълномощен в качеството му на Възложител да обяви и проведе процедурата със Заповед за упълномощаване                                                  № З-01-523/12.12.2022г. на Директора на Южноцентрално държавно предприятие – гр. Смолян /ЮЦДП/ и Решение  РД49-526/08.12.2022г. на Министъра на земеделието. Настоящата документация съдържа информация, която дава възможност на потенциалните заинтересовани лица за участие в процедурата да се запознаят с предмета на поръчката, условията за участие, изискванията към участниците и процедурата по провеждането й.
     Всички правоотношения, свързани с организирането и провеждането на настоящата открита процедура се регламентират от Закона за обществените поръчки (ЗОП), Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки (ППЗОП) и документацията.
       Мотиви : ТП ДЛС „Борово“ се нуждае от закупуване на  един брой неупотребяван колесен трактор с прикачен инвентар от гребло за сняг,  плуг обръщален, дискова брана и ремарке, тъй като същият ще послужи за поддържането през всеки сезон на горските пътища и ще гарантира достъп да временните горски складове, сечища, ловни съоражения. Закупуването ще гарантира и редовното снегопочистване на горските пътища при тежки зимни условия, както и при нужда ат направа на противопожарни просеки при пожари. Поддръжката на пътната мрежа ще допринесе за изпълнение на ловностопанските мероприятия . Ще се осигури финансов приход за поделението в резултат на ритмичното изпълнение на ГСП.
Участникът следва да е производител или официален представител, или вносител на производителя на предлаганата марка трактори и прикачени съоражения на територията на Република България или оторизиран дилър /дистрибутор/ от официален представител или вносител с права за продажба, гаранционна поддръжка и сервиз на територията на страната.
 

URL: https://app.eop.bg/today/333077

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД