Открита процедура

Обявлението е в архива.
6061002

Публикувана на: 24.05.2024

Краен срок: 24.06.2024

Прогнозна стойност: 1080000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БЕЛИЦА

Уникален номер на поръчката: 00196-2024-0019

Предметът на настоящата обществена поръчка е „Сметосъбиране и сметоизвозване на територията на община Белица”.
Описание на обекта
Чрез настоящата обществена поръчка възложителят цели да обезпечи поддържането на чистотата на териториите за обществено ползване, събиране и транспортиране на битови отпадъци от община Белица до регионално депо Разлог:
1. Дейности по събиране и транспортиране на отпадъци – годишното количество смесен битов отпадък, който се генерира от жизнената търговска, производствена и други дейности, жителите и обитателите възлиза  средно на 4 000 т/год.
2. Метене и миене на улици и площади–поддържане чистотата на териториите за обществено ползване-отстраняване на замърсявания от кал, прах, пясък и др. - минимум 97 дка.
Описание на дейностите:
- събирането и транспортирането на смесени битови отпадъци от населените места на община Белица до Регионално депо за неопасни битови отпадъци - гр. Разлог;
-  поддръжка и ремонт на съдовете за отпадъци;
- метене и миене на улични платна, тротоари, площади и други места за обществено ползване.
В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка са подробно описани в Техническата спецификация, посочени по-долу в настоящата документация.

URL: https://app.eop.bg/today/387380

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД