Открита процедура

Обявлението е в архива.
6123360

Публикувана на: 20.06.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: 40000000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА"

Уникален номер на поръчката: 00044-2024-0026

Предметът на настоящата обществена поръчка е „Извършване на спасителни теренни археологически проучвания по трасетата на инфраструктурни проекти“.
Основните дейности на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) са в областта на поддържането, рехабилитацията и новото строителство на пътища от републиканската пътна мрежа. В тази връзка за реализиране на инфраструктурните проекти, в зависимост от етапа на изпълнението им, е необходимо да се извършват дейности за опазване на културното археологическо наследство - спасителни теренни археологически проучвания, съгласно Закона за културното наследство (ЗКН) и Наредба № Н-00-0001 от 14.01.2011 г. за извършване на теренни археологически проучвания (Наредба № Н-00-0001).
Целта на поръчката е сключване на Рамково споразумение с потенциален/ни изпълнител/и за срок от 4 (четири) години, притежаващ/и правоспособност, технически и професионални способности за изпълнение на дейностите, включени в обхвата на Рамковото споразумение, на който да се възлага извършването на спасителни теренни археологически проучвания - издирване на археологически обекти, археологически разкопки на археологически обекти и/или археологическо наблюдение за установяване наличието на археологически структури, при реализацията на инвестиционните инициативи на АПИ, с цел опазване на културното археологическо наследство и недопускане унищожаване на археологически обекти.
 

URL: https://app.eop.bg/today/386286

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД