Открита процедура

Обявлението е в архива.
5255035

Публикувана на: 22.09.2023

Краен срок: 19.10.2023

Прогнозна стойност: 1145100.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА САПАРЕВА БАНЯ

Уникален номер на поръчката: 00761-2023-0010

Предметът на обществената поръчка включва извършване на дейности по предварително третиране на генерираните в населените места в рамките на община Сапарева баня смесени битови отпадъци. За изпълнение на същата, избраният изпълнител следва да разполага с необходимите технически и човешки ресурси за обезпечаване на необходимите технологични процеси. В тази връзка за реализиране на необходимите дейности в обхвата на поръчката е необходимо избрания изпълнител да разполага със  сепарираща инсталация (собствена на изпълнителя, наета или ползвана на друго правно основание), средства за транспортиране и/или предаване за последващо оползотворяване на отделените годни за оползотворяване отпадъци и транспортиране и/или предаване за обезвреждане до/на депо на останалите след сепарирането негодни за оползотворяване отпадъци.
Точният обем генерирани отпадъци за срока на възлаганата поръчка не може да бъде определен и зависи от потреблението и населението. Като ориентир за заинтересованите лица, същите следва да имат предвид следната статистическа информация за изпълнявана сходна дейност: Около 2800 тона/година смесени битови отпадъци на община Сапарева баня
 

URL: https://app.eop.bg/today/328929

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД