Открита процедура

Обявлението е в архива.
5977575

Публикувана на: 18.04.2024

Краен срок: 17.05.2024

Прогнозна стойност: 17077600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПОМОРИЕ

Уникален номер на поръчката: 00712-2024-0015

Предметът на настоящата обществена поръчка е „Инженеринг – проектиране, строителство и авторски надзор на обект: Oсновен ремонт на общински път BGS 1144 /III- 906, Оризаре – Каблешково/ - Порой – Гълъбец – Горица /III – 2085/, от км 0+000 до км 11+782.24, с дължина 11.78км“
Изпълнението на инженеринга включва следните основни дейности:
Дейност I - Изготвяне на инвестиционен проект в т.ч:
А. Разработване на инвестиционен проект във фаза „Технически проект“, включително необходимите работни детайли за нуждите на обекта по реда и условията й, съгласно обема и обхвата, регламентирани в „Наредба №4 от 21.05.2001г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти“, друго приложимо действащо законодателство, както и заложените в Техническата спецификация изисквания за разработване на инвестиционния проект, както и дейности, представляващи условие, следствие или допълнение към него, съобразно нормативната уредба, и текущото състояние на съответния обект, включително експлоатационни дружества и други органи и одобряване по реда на ЗУТ.
Б. Отстраняване за своя сметка на недостатъците на Проекта, установени в хода на извършване на проверките от Възложителя и/или Строителния надзор, извършващ оценка на съответствието на проекта със съществените изисквания към строежите и Технически контрол по част „Конструктивна”, съгласно ЗУТ, включително и по време на извършване на строителството, както и отстраняване на забележки от институциите при съгласуване на проекта.
Дейност II - Изпълнение на строително-монтажни работи по реализиране на строителството на обекта, съгласно изготвените от Изпълнителя, съгласувани и одобрени по съответния ред инвестиционни проекти, количества и видове СМР и всички дейности, отразени в техническата спецификация, Предложението за изпълнение на поръчката и Ценовото предложение.
В предмета на Дейност II се включва изпълнение и на следните дейности, които са свързани с изпълнението на строително - монтажните работи на строежа и представляват условие, следствие или допълнение към тях:

  • Строителните работи се изпълняват съгласно изготвения и одобрен Технически проект за строежа и предписанията и заповедите в Заповедната книга;
  • Доставка и влагане в строителството на необходимите и съответстващи на Техническите спецификации и Техническия проект строителни продукти;
  • Осигуряване на терени за нуждите на строителството - за временно строителство, за складиране на материали и техника и други нужди, във връзка с изпълнение на строителството, установени с Плана за безопасност и здраве;
  • При необходимост от извършване на работи по преместване, при и във връзка с изпълнение на строителството, на подземни и надземни мрежи и съоръжения.
  • Организиране на дейностите по събиране, транспортиране, обезвреждане и оползотворяване на строителните и другите отпадъци, възникнали в резултат на осъществяване на дейностите, в съответствие с изискването на българското законодателство.
  • Извършване на необходимите изпитвания и лабораторни изследвания за доказване на проектни якостни характеристики.

Дейност III – Авторски надзор по време на строителството
Предвижда осъществяване на авторски надзор по време на изпълнение на строително-монтажните работи от всички проектанти в екипа на проекта.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложената към документацията техническа спецификация

URL: https://app.eop.bg/today/379532

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД