Открита процедура

Обявлението е в архива.
6089888

Публикувана на: 06.06.2024

Краен срок: 08.07.2024

Прогнозна стойност: 8000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮГОЗАПАДНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02724-2024-0039

Предметът на настоящата обществена поръчка включва доставка и монтаж на 1 бр. контейнерна конфигурация с размери 150/400/250 см за ТП ДГС Рилски манастир - в Стобски пирамиди - с.Стоб, общ. Кочериново. Контейнерната конфигурация ще се използва за санитарен възел за посетителите на Стобски пирамиди.
Предметът на настоящата обществена поръчка включва изпълнението на доставка и монтаж на контейнерна конфигурация с размери 150/400/250 върху новоизградена  бетонова площадка. Контейнерната конфигурация трябва да бъде монтирана на територията на Стобски пирамиди, находящ се в поземлен имот с идентификатор № 69261.101.317  в землището на село Стоб,общ.Кочериново.

Контейнерната конфигурация да е изработена с носеща конструкция от поцинкована метална конструкция. Стените и покрива да са от подходящи стенни и покривни термопанели  и сърцевина от минерална вата. Разпределението на контейнерната конфигурация да съдържа следните помещения:
- 2 бр. оборудвани санитарни възли WC с  моноблок,и мивка среден размер,огледала, смесители,и едно празно помещение с прозорец.
Във всички помещения  да са изградени съответните ВиК, електрическа, осветителна от LED осветителни тела, отоплителна и охладителна инсталации. Входните врати да са алуминиеви, плътни, бял цвят с ширина 85 – 200 см. Прозорците да са 2 броя от алуминиева дограма – бял цвят с размери 50/50 см и 1 брой с размер 100/120 см.
Контейнерната конфигурация може да е от един или няколко модула.
Контейнерът да има необходимите документи и сертификати, доказващи съответствието му за използването му по предназначение като санитарен възел.
Съобразно направените предварителни разчети на разходите, необходим за изпълнение на дейностите, включени в обхвата на настоящата обществена поръчка, общият максимален разполагаем финансов ресурс на Възложителя за дейностите, предмет на възлагане, е в размер на 8 000,00 лв. (осем хиляди) без ДДС.
Условия и начин на плащане:  Възложителят заплаща на Изпълнителя авансово 30%(тридесет процента) от стойността на договора в срок до 5 (пет) дни след сключване на договор и представяне на оригинална фактура.  Възложителят заплаща на Изпълнителя 70% (седемдесетпроцента) от стойността на договора в срок от 10 (десет) дни, след подписване на приемо-предавателен протокол за извършената доставка, подписан от двете страни.
Място на доставка и монтаж: България, Област Кюстендил,общ.Кочериново, с.Стоб, Стобски пирамиди.
Срокът за доставка и монтаж до 60 (шестдесет дни), считано от датата на сключване на договора за доставка.


 

URL: https://app.eop.bg/today/394598

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД