Открита процедура

Обявлението е в архива.
5943993

Публикувана на: 05.04.2024

Краен срок: 07.05.2024

Прогнозна стойност: 612710.93 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЕЛХОВО

Уникален номер на поръчката: 00660-2024-0009

В рамките на поръчката изпълнителят следва да организира и осъществява обслужване на съдовете за събиране на битови отпадъци и транспортиране на събраните отпадъци до Регионално депо за неопасни отпадъци в землището на с.Добрич, община Елхово. Събраните отпадъци от изпълнителя ще се транспортират за обезвреждане по определен от възложителя график и честота на извозване определяна ежегодно със заповед на кмета на община Елхово. В рамките на поръчката изпълнителя следва да не допуска задържането на смет в съдовете и да гарантира спазването на санитарно-хигиенните условия като измива и дезинфекцира (поне два пъти годишно през „летният период“) – контейнери - 1100 л.( тип “Бобър“, тип „Ракла“) и пластмасови кофи 360 л.  
Изпълнителят е необходимо да осигури 2870 (две хиляди осемстотин и седемдесет ) броя съдове за битови отпадъци от 120 л, без закупуване, които ще бъдат използвани безвъзмездно само за срока на договора.
След разполагането на съдовете се подписва Приемо-предавателен протокол, съответно от представители на Възложителя и Изпълнителя, в който се посочва разположението на съдовете по уличната мрежа на съответното населено място. Всякакви други промени в местоположението на съдовете, включително увеличаване или намаляване на същите става след предварително съгласуване от представителите на двете страни.
            Изпълнителят е необходимо да съхранява всички съдове за битови отпадъци в добро състояние на поддръжка, ремонт, външен вид и хигиена. Ако се констатира наличие на съдове за смет с нарушена цялост, възпрепятстващо тяхната експлоатация участникът, избран за изпълнител, е задължен да ги ремонтира и/или възстанови своевременно за своя сметка. Ремонтът се организира по начин, който не пречи на изпълнението или качеството на услугите. Счупени или повредени съдове за смет трябва да се ремонтират до 5 работни дни от възникването на повредата и се заменят с други оборотни за периода на ремонт.
 

URL: https://app.eop.bg/today/375478

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД