Открита процедура

Обявлението е в архива.
6011829

Публикувана на: 03.05.2024

Краен срок: 31.05.2024

Прогнозна стойност: 300000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮГОЗАПАДНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02724-2024-0028

Ремонт на комбинирания багер-товарач, предмет на поръчката ще се извършва в случай на необходимост, след направена заявка от Възложителя или упълномощено от него лице. 
Предмета на поръчката, включва:

- диагностика и ремонт на двигател, горивна уредба (дизел), запалителна уредба, електрическа инсталация, предавателни, раздатъчни и разпределителни кутии, ходова част (преден мост, заден мост, окачване), джойстик за управление, спирачна уредба, хидравлична система, хидравлична помпа и клапани, вентилационно-отоплителна инсталация, мазилна и охладителна уредба и други;
- доставка на всички видове резервни части и консумативи, необходими за поддръжка на багера и въвеждането му в техническа изправност;
- доставка на всички видове филтри, ремъци, уплътнения и други;
- ремонта на багера ще се извършва в териториалния обхват на ЮЗДП ДП, в зависимост от местоположението на машината. В случай, че машината не може да бъде отремонтирана на терен, Изпълнителя е длъжен да осигури сервизна база (собствена или наета), оборудвана с необходимата техника и инструментариум за изпълнение на техническите дейности, обект на поръчката.

 

URL: https://app.eop.bg/today/383280

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД