Открита процедура

Обявлението е в архива.
5954073

Публикувана на: 10.04.2024

Краен срок: 13.05.2024

Прогнозна стойност: 90000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТЪРГОВИЩЕ

Уникален номер на поръчката: 00299-2024-0007

В рамките на дейността за организация и управление следва да бъде избран екип за управление на проекта, включващ ръководител, координатор, експерт мониторинг и докладване, финансист, счетоводител, юрист и строителен инженер. Членовете на екипа за управление ще покриват функции по подготовка на документите, необходими за извършване на плащания и за верификация на разходите, мониторинг и докладване, ще следят за спазване на графика на проекта и заложените по договори с изпълнителите срокове. 
            За изпълнение на проекта ще бъде сформиран екип от служители на общината и от външни експерти, избрани в следствие на настоящата поръчка. За позицията експерт счетоводител ще бъде определен служител на общината. За позициите ръководител на проекта, координатор по проекта, експерт по мониторинг и докладване, експерт юрист, експерт финансист и експерт строителен инженер ще бъдат предложени лица от избрания изпълнител по обществената поръчка. 

URL: https://app.eop.bg/today/378925

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД