Открита процедура

Обявлението е в архива.
6093531

Публикувана на: 10.06.2024

Краен срок: 08.07.2024

Прогнозна стойност: 32000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮЖНОЦЕНТРАЛНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02718-2024-0083

     Предметът на процедурата е: „Доставка чрез закупуване на резервни части, консумативи и гуми за селскостопански машини, за превозни средства, както и за машини за извършване на изкопни-насипни работи, строителни машини и оборудване за нуждите на ТП ДГС „Ракитово” за срок от 24 месеца”  по обособени позиции:
- ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 1:  „Доставка на гуми за мотоциклети, автомобили и микробуси”;
- ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 2: „Доставка на гуми за селскостопански машини, камиони, самосвали, машини за извършване на изкопно-насипни работи, строителни машини и оборудване”;
 - ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 3: „Монтаж, демонтаж, лепене и баланс на гуми за лекотоварни и тежкотоварни автомобили, селскостопански машини и машини за извършване на изкопно-насипни работи, изправяне на джанти”.
    Предметът на обществената поръчка включва доставка на  гуми /летни, зимни, all terrain/ за мотоциклети, автомобили, микробуси, селскостопански машини, камиони, самосвали, машини за извършване на изкопно-насипни работи, строителни машини и оборудване, собственост на ТП ДГС "Ракитово", както и монтаж, демонтаж, баланс, ремонт, изправяне на джанти.  Пълно описание на артикулите и услугите и за трите обособени позиции се съдържа в Техническата спецификация - Приложение №1, неразделна част от тази документацията.
     
 Обществената поръчка попада в обхвата на смесените обществени поръчки, съгласно чл. 11, ал.1 и ал.2 от ЗОП, включваща повече от един обект - услуги и доставки, но се възлага като доставка съобразно разписаното в чл. 11, ал.2 от ЗОП.
  
 


 

URL: https://app.eop.bg/today/394107

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД