Открита процедура

Обявлението е в архива.
6316669

Публикувана на: 05.09.2024

Краен срок: 07.10.2024

Прогнозна стойност: 463116.16 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0034

     Предмет на обществената поръчка е извънгаранционно обслужване и сервиз на медицинска апаратура и оборудване за дейността на УМБАЛ „Проф. Д-р Ст. Киркович” АД, гр.Стара Загора”.  Предметът на обществената поръчка включва дейности по извънгаранционно абонамeнтно сервизно обслужване на медицинска апаратура, собственост на възложителя, необходима за изпълнение на лечебната дейност. В рамките на обществената поръчка се съдържат обособени позиции, подробно описани в Техническата спецификация на документацията на обществената поръчка.  АБОНАМЕНТНОТО извънгаранционо сервизно обслужване на медицинската апаратура включва извършване на задължителна профилактика на медицинската апаратура два пъти годишно, а за рентгеновата техника /ангеографска апаратура/ 4 /четири/ пъти годишно профилактика и 2 /два/ пъти годишно ревизия и в съответствие с изискванията на производителя и действащите разпоредби за качество и безопасна експлоатация на медицинската апаратура;  диагностика; неограничен брой посещения при повикване за диагностициране на повреда/и ремонт на медицнската апаратура и привеждането й в работно състояние; проверки работоспособността на всеки един апарат на всеки четири  месеца; извършване на ремонт с подмяна на нови, оригинални, нерециклирани резервни части, при необходимост; извършване на настройки, калибровки, тестове и софтуерен ъпгрейд на медицинската апаратура.   
        Прогнозната стойност на обществената поръчка за 24 месеца е
602 116,16 лева без  ДДС. В прогнозната стойност е включено  абонаментното сервизно и техническо обслужване, профилактика на медицинската апаратура, собественост на лечебното заведение, чийто гаранционен срок е изтекъл, което обслужване включва посочените по-горе в т. 1 дейности и стойността на резервните части за всички обособени позиции.
       Обособени позиции – обществената поръчка е раздела на обособени позиции, като отделните номенклатури по всяка обособена позиция са посочени в техническата спецификация – Приложение № 1 към документацията.  Участникът може да участва за една, няколко или всички обособени позиции, като следва да подаде оферта за всички номенклатури, включени в обособената позиция. Оферти на участници, които са подадени за част от номенклатури в обособена позиция, няма да бъдат разглеждани, а участниците – отстранявани от участие в процедурата като такива, подали оферти, които не отговарят на предварително обявените условия от Възложителя - на основание чл. 107, т. 2, буква „а“ ЗОП.
        В прогнозната стойност на  обособените позиции възложителят включва стойността на абонаментната такса, включваща всички разходи. по изпълнение на услугата и стойността на резервните части – при необходимост от ремонтни дейности. Стойността на вложените резервни части се заплаща отделно от месечната абонаментна цена. При достигане на стойността на обособената позиция по абонамент, за която е сключен договора е налице основание за прекратяване действието на договора за съответната обособена позиция.
       Прогнозната стойност на обособените позиции е 463 116,16 лева без ДДС.
       Цената, която ще бъде заплатена  от Възложителя за изпълнението на предмета на поръчката, се формира по следния начин:
       1. Цена за сервизно обслужване на медицинската техника, оферирана от определения изпълнител, която цена е обща цена в рамките на 24 месеца. Участникът следва да оферира и цена за абонаментно обслужване на всеки един от апаратите в съответната обособена позиция за срок от 24 месеца, както и да посочи месечна абонаментна цена за всяка обособена позиция.
      2. Стойността на резервни части се заплаща отделно.      
      За резервни части, необходими за ремонт на апарататите по всички обособени позиции възложителят предвижда 139 000 лева без ДДС.  Резервните части трябва да нови, неупотребявани и нерециклирани. Само по изключение, при ремонт на апаратура, вече излязла от производство може да се допусне използването на фабрично рециклирани части. Избраният изпълнител следва да мотивира необходимостта от влагането на такива части и докаже, че съответната медицинска апаратура  не се произвежда, а Възложителят следва изрично и писмено да даде съгласие за влагане на такива части.
       Срок за изпълнение на поръчката: 24 /двадесет и четири/ месеца, считано от датата на сключване на договора.
 

URL: https://app.eop.bg/today/410311

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД