Открита процедура

Обявлението е в архива.
5269284

Публикувана на: 02.10.2023

Краен срок: 01.11.2023

Прогнозна стойност: 7750000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛОВЕЧ

Уникален номер на поръчката: 00169-2023-0026

„Инженеринг - проектиране, извършване на строителни и монтажни работи и осъществяване на авторски надзор за сепарираща инсталация на обект: Регионално депо за неопасни отпадъци на Община Ловеч, Община Летница и Община Угърчин“

Дейност 1. Изготвяне на работен проект за изграждане на сепарираща инсталация за преработка на отпадъците генерирани от трите общини. Подпомагане при съгласуване на изготвения работен проект с всички компетентни органи/лица и експлоатационни дружества до степен на готовност за възлагане извършването на оценка на съответствието по чл. 142, ал.6, т. 2 от ЗУТ – пълна проектна документация във всички части, съгласно изискванията на ЗУТ и Наредба 4/21.05.2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти и настоящата техническа спецификация.
Към всяка от проектните части следва да бъде представена обяснителна записка, работни чертежи и детайли, както и проектно-сметна документация, включваща количествени и количествено-стойностни сметки по приложимите части. Работният проект следва да включва минимални технически спецификации за технологичното оборудване, което да обезпечава дейността на инсталацията.
Дейност 2. Изпълнението на СМР включва изграждане на сепарираща инсталация с капацитет до 16 500т/год смесени битови отпадъци и инсталация за стабилизиране на подситова фракция с МБТ. Изпълнителят следва да изготви цялата необходима документация по време на строителството, съгласно Наредба №3/31.07.2003 г за съставяне на актове и протоколи по време на строителството, до въвеждане на обекта в експлоатация.
Дейност 3. Доставка и монтаж на оборудване, съоръжения и на техника, съгласно избраната технология, задание и одобрен проект.
Дейност 4. Упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на строителството, съгласно одобрения работен проект, в съответствие с изискванията на ЗУТ и подзаконовите нормативни актове за неговото прилагане и подписване на всички актове и протоколи по време на изпълнение на СМР, съгласно ЗУТ и Наредба №3/31.07.2003 г за съставяне на актове и протоколи по време на строителството, до въвеждане на обекта в експлоатация, посещение на обекта(строежа) по време на авторския надзор, консултации на строителната площадка при изпълнение на обекта, извършване на допустими от закона промени в проекта, чрез отразяване в екзекутивни чертежи при необходимост.
 

URL: https://app.eop.bg/today/331525

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД