Открита процедура

Обявлението е в архива.
6109731

Публикувана на: 14.06.2024

Краен срок: 17.07.2024

Прогнозна стойност: 632900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0023

Предмет на обществената поръчката, техническа спецификация и изисквания:
доставка, монтаж, въвеждане в еkсплоатация на медицинска апаратура, необходима за дейността на УМБАЛ ПРОФ. Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД по три обособени позиции и обучение на медицински специалисти, необходими за дейността на „УМБАЛ Проф. Д-Р Стоян Киркович“ АД, гр.Стара Загора.
Обществената поръчка се разделя на  две обособени позиции:
Обособена позиция № 1 -  „Доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация на пълен комплект артроскопско оборудване, включващо Артроскопска система, Генератор за вапоризация, инструментариум и принадлежности  и обучение на медицински специалисти за работа с апарата“.   Пределната стойност на апаратурата по обособена позиция № 1 е  250 000,00 лева без ДДС.  
Артроскопската система е необходима за дейността на Клиника ортопедия и травматология.
Обособена позиция № 2 - „Доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация на парно-вакуумни стерилизатори и обучение на медицински специалисти за работа с тях.“  Пределната стойност на апаратите по обособена позиция № 2 е 324 000 лева без ДДС.
Стерилизаторите са необходими за дейността на Централна стерилизация и Операционен блок.
Обособена позиция № 3 - „Доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация на автоматичен биохимичен анализатор и обучение на медицински специалисти за работа с апарата“.  Пределната стойност на апаратурата по обособена позиция № 3 е 58 900 лева без ДДС.
Биохимичният анализатор е необходим за дейността на Клинична лаборатория.
Общата стойност на поръчката по трите обособени позиции е 632 900 лева без ДДС.
Възложителят указва, че при откриване на процедурата не е осигурено финансиране. Изпълнението на възложената поръчка ще започне след потвърждение от възложителя за осигурено финансиране и представяне от изпълнителя на определената гаранция за изпълнение. Техническите параметри на апаратурата по обособените позиции са описани в приложените към настоящата документация технически спецификации – Приложения № 1,  Приложение № 2 и Приложение № 3.   Ако някъде в поставените технически изисквания има посочен конкретен модел, източник, процес, търговска марка, патент, тип, произход или производство, то винаги да се чете и разбира „или еквивалент”. Възложителят ще допуска еквивалент, като доказателствената тежест за доказване на еквивалентността е на участника.
         Срок за доставка на апаратите по всички обособени позиции – до 90 календарни дни, считано от датата на получаване от изпълнителя на възлагателно писмо за извършване на доставка, след   потвърждаването от възложителя за осигурно финансиране и представена от изпълнителя гаранция за изпълнение на договора.
 

URL: https://app.eop.bg/today/393103

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД