Открита процедура

Обявлението е в архива.
6205819

Публикувана на: 17.07.2024

Краен срок: 15.08.2024

Прогнозна стойност: 900000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ

Уникален номер на поръчката: 00530-2024-0025

Предметът на поръчката включва: доставка на нетна електрическа енергия ниско напрежение за административни сгради (обекти) на ТД на НАП Пловдив, находящи се в градовете Пловдив, Карлово, Пазарджик, Стара Загора, Казанлък, Хасково, Кърджали, Смолян и Доспат.
Избраният за изпълнител доставчик на електрическа енергия и координатор на балансираща група следва да осигури изпълнението на дейностите, предмет на настоящата обществена поръчка, а именно:
1.Включване на обектите на Възложителя в стандартна балансираща група, с координатор Изпълнителя, без Възложителят да заплаща такса за участие;
2. Регистриране на Възложителя като участник в стандартна балансираща група като непряк член, съгласно Правила за търговия с електрическа енергия (ПТЕЕ) и включването му като активен член на пазара на балансираща енергия;
3. Осигуряване на пълно администриране, обмен на информация с оператора на електроенергийната система;
4.Прогнозиране на потреблението на електрическа енергия;
5. Изготвяне и подаване на почасови дневни товарови графици;
6. Поемане на отговорността за балансиране и всички дейности, свързани с участие на Възложителя в либерализирания (свободния) пазар на електрическа енергия.




 

URL: https://app.eop.bg/today/371588

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД