Открита процедура

Обявлението е в архива.
6096828

Публикувана на: 11.06.2024

Краен срок: 11.07.2024

Прогнозна стойност: 200000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ"

Уникален номер на поръчката: 00334-2024-0013

Предметът на настоящата обществена поръчка включва осигуряване на профилактични медицински прегледи и изследвания на служителите на Агенция „Митници“, медицинско наблюдение на служителите, извършващи дейности в среда с източници на йонизиращи лъчения и специализирани медицински и психологически прегледи/изследвания за издаване на медицинско удостоверение за носене, съхранение и употреба на огнестрелно оръжие и/или с цел оценка за пригодност/непригодност към специфичните изисквания за работа с класифицирана информация.
Предметът на настоящата обществена поръчка е обособен в три обособени позиции (като само обособена позиция № 1 ще бъде възложена чрез настоящата открита процедура), както следва: 
1. Обособена позиция № 1: „Осигуряване на профилактични медицински прегледи и изследвания на работещите в Централно митническо управление и петте териториални дирекции на Агенция „Митници”;
2. Обособена позиция № 2: „Медицинско наблюдение на служителите, извършващи дейности в среда с източници на йонизиращи лъчения” и
3. Обособена позиция № 3: „Специализирани медицински и психологически прегледи/изследвания за издаване на медицинско удостоверение за носене, съхранение и употреба на огнестрелно оръжие и/или с цел оценка за пригодност/непригодност към специфичните изисквания за работа с класифицирана информация”.

Прогнозна стойност:
Прогнозната стойност на поръчката, определена в съответствие с разпоредбата на чл. 21, ал. 2 и 3 от ЗОП към датата на откриването й, при спазване на правилата на чл. 21, ал. 1 от ЗОП и чл. 27 от ППЗОП е в размер на 250 000 (двеста и петдесет хиляди) лева без начислен ДДС.

  • Обособена позиция № 1 - в размер на 200 000 (двеста хиляди) лева без ДДС;
  • Обособена позиция № 2 - в размер на 29 900 (двадесет и девет хиляди и деветстотин) лева без ДДС и
  • Обособена позиция № 3 - в размер на 20 100 (двадесет хиляди и сто) лева без ДДС.

Стойността на поръчката се определя в лева и се предлага от участника в ценовата му оферта. В цената се включват всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката в описания в техническата спецификация вид и обхват. Предложените цени трябва да бъдат предложени в лева без ДДС, закръглени до втория знак след десетичната запетая.
В настоящата обществена поръчка Възложителят се възползва от възможността, предоставена от чл. 21, ал. 6 от ЗОП и ще възлага обособени позиции № 2 и № 3 по реда, валиден за индивидуалната им прогнозна стойност на всяка от тях, а именно чрез директно възлагане. Прогнозната стойност на всяка от позициите не надвишава 156 464 лева, а общата им прогнозна стойност е в размер на 50 000 лева, което не надхвърля 20 на сто от общата прогнозна стойностна поръчката.
Предвид изложеното, чрез настоящата открита процедура ще бъдат възложени услугите, предмет на обособена позиция № 1, чиято прогнозна стойност е в размер на 200 000 (двеста хиляди) лева без ДДС.

Прогнозната стойност на поръчката и на отделните обособени позиции е максималният финансов ресурс, който Възложителя може да осигури за изпълнението. Офертите, съдържащи предложение за цена за изпълнение на обособена позиция, което надхвърля оповестената прогнозна стойност на съответната обособена позиция, респективно максималния финансов ресурс за изпълнение на съответната обособена позиция ще бъдат предложени за отстраняване, поради несъответствие с това предварително обявено условие.

С оглед на което, в случай, че всички оферти надвишават максималния финансов ресурс, обособената позиция ще бъде прекратена на основание чл. 110, ал. 1, т. 7 от ЗОП.
 

URL: https://app.eop.bg/today/374960

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД