Открита процедура

Обявлението е в архива.
5281921

Публикувана на: 23.10.2023

Краен срок: 23.11.2023

Прогнозна стойност: 5092200.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ"

Уникален номер на поръчката: 00334-2023-0047

Предмет на възлагане с настоящата поръчка е: „Унищожаване на задържани от Агенция „Митници“ стоки, включително и транспортиране“.
Предметът на обществената поръчка е обособен в 4 (четири) обособени позиции, както следва:

1. Обособена позиция № 1 - „Унищожаване нa тютюневи изделия“- предметът на обособената позиция обхваща услугите, свързани с унищожаването на акцизни стоки – тютюневи изделия, иззети и задържани, отнети и изоставени в полза на държавата за нарушения на Закона за акцизите и данъчните складове (ЗАДС), подлежащи на унищожаване, съгласно разпоредбите в ЗАДС и Наредба № 7 от 02.09.2010 г. за условията и реда за разпореждане и транспортиране на иззети и задържани, отнети и изоставени в полза на държавата стоки по ЗАДС.
2. Обособена позиция № 2 - „Унищожаване на твърди енергийни продукти“-предметът на обособената позиция обхваща услугите, свързани с унищожаването на акцизни стоки – твърди енергийни продукти, иззети и задържани, отнети и изоставени в полза на държавата за нарушения на Закона за акцизите и данъчните складове (ЗАДС), подлежащи на унищожаване, съгласно разпоредбите в ЗАДС и Наредба № 7 от 02.09.2010 г. за условията и реда за разпореждане и транспортиране на иззети и задържани, отнети и изоставени в полза на държавата стоки по ЗАДС.
3. Обособена позиция № 3 - „Унищожаване на течни енергийни продукти, алкохолни напитки, лекарствени средства и медицински консумативи, разнообразни химически продукти (химически вещества и съединения) и лабораторни проби“ - предметът на обособената позиция обхваща услугите, свързани с унищожаването на акцизни стоки (алкохол и алкохолни напитки, както и течни енергийни продукти) иззети и задържани, отнети и изоставени в полза на държавата за нарушения на Закона за акцизите и данъчните складове (ЗАДС), подлежащи на унищожаване съгласно разпоредбите в ЗАДС и Наредба № 7 от 02.09.2010 г. за условията и реда за разпореждане и транспортиране на иззети и задържани, отнети и изоставени в полза на държавата стоки по ЗАДС, както и стоки, отнети или изоставени в полза на държавата, по производства, водени от митническите органи по Закона за митниците (ЗМ), подлежащи на унищожаване съгласно Наредба № 6 от 17.09.2016 г. за условията и реда за разпореждане чрез унищожаване на стоки по чл. 239, ал. 3 и 4 от ЗМ.
4. Обособена позиция № 4 - „Транспорт на стоки за унищожаване“-предметът на обособената позиция включва транспортиране, по предварителна заявка на определени и посочени от Възложителя стоки, подлежащи на унищожаване (тютюневи изделия, алкохол и алкохолни напитки, течни и твърди енергийни продукти, химически продукти, лекарствени средства и медицински консумативи и др.) от складовете на териториалните дирекции на Агенция „Митници“ до местата за унищожаването им.


 

URL: https://app.eop.bg/today/332749

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД