Открита процедура

Обявлението е в архива.
6347965

Публикувана на: 18.09.2024

Краен срок: 17.10.2024

Прогнозна стойност: 195000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ХУДОЖЕСТВЕНА АКАДЕМИЯ

Уникален номер на поръчката: 00955-2024-0012

Целта на поръчката е сключване на Рамково споразумение с един изпълнител на основание чл 82,  ал. 2 от ЗОП.
Предметът на обществената поръчка включва: изработка на рекламни и печатни материали (печат с или без довършителни дейности по предпечат, и/или цялостен предпечат, и доставка) по предварително зададена визия от възложителя за целите на учебната, научната и рекламна дейност на Националната художествена академия. 
От избраният за изпълнител не се изисква изработване на дизайн на заявените артикули. Количеството и обемът на обществената поръчка, съгласно Техническата спецификация, неразделна част от настоящата обществена поръчка. Възложителят си запазва правото да не възлага цялото количество, предвидено в Техническата спецификация.
Включените в настоящата обществена поръчка артикули, фигурират в списъка по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, поради което същата се запазва за участие на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
В процедура за възлагане на настоящата поръчка могат да участват и други заинтересовани лица. Когато в процедура за възлагане на запазена поръчка са подадени заявления за участие и/или оферти както от лица, за които поръчката е запазена, така и от други лица, комисията разглежда документите по чл. 39, ал. 2 от ППЗОП на всички участници и им предоставя възможност за отстраняване на констатирани липси, непълноти или несъответствия на информацията в тях, ако има такива. След извършване на подбора комисията разглежда първо офертите на допуснатите лица, за които поръчката е запазена, а ако няма такива, се разглеждат офертите и на останалите допуснати лица.


 

URL: https://app.eop.bg/today/426154

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД