Открита процедура

Обявлението е в архива.
5417736

Публикувана на: 22.12.2023

Краен срок: 25.01.2024

Прогнозна стойност: 553767.89 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ"

Уникален номер на поръчката: 00334-2023-0056

Предмет на възлагане с настоящата поръчка е „Доставка на хигиенни материали (почистващи и полиращи продукти)“.

  • Предметът на обществената поръчка включва доставка на хигиенни материали в структурата на Агенция „Митници“. За нуждите на Агенция „Митници“ е необходимо да бъдат доставени хигиенни материали, посочени по конкретен вид, параметри и прогнозни количества, описани в Таблица № 1 от Техническата спецификация (Приложение № 1), част от документацията за обществена поръчка.
  • Опция, която включва доставка на предложени от Изпълнителя артикули, посредством каталог. Когато в предмета на поръчка Възложителят е предвидил „опция“, то предлагане на такава опция в офертата на Участника е задължително. В случай че е предложил опцията в офертата си, Изпълнителят няма право да се отказва от изпълнението й, нито да променя условията за нейното изпълнение до изтичане на срока за използването й. Опцията се включва в обхвата на договора, като Възложителят сам определя дали опцията да бъде възложена, или не. Опцията е право на Възложителя, но не и негово задължение.
  • URL: https://app.eop.bg/today/338310

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД