Открита процедура

Обявлението е в архива.
5448345

Публикувана на: 03.01.2024

Краен срок: 01.02.2024

Прогнозна стойност: 1296000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БРАЦИГОВО

Уникален номер на поръчката: 00765-2024-0001

Възложител на обществената поръчка: По смисъла на тази документация и на основание чл. 5, ал. 2, т. 9 от Закона за обществените поръчка /ЗОП/, Възложител на обществената поръчка е кмета на Община Брацигово. Община Брацигово е с административен адрес гр. Брацигово, п.к 4579, ул. „Атанас Кабов" № 6 А, и профил на купувача: https://app.eop.bg/buyer/2523 
Вид на процедурата: Открита процедура.
Правно основание: чл. 73, ал. 1 от ЗОП, във връзка с чл. 18, ал. 1, т. 1 от ЗОП. Предвидената процедура осигурява в най-висока степен публичност при възлагане изпълнението на поръчката, съответно прозрачността при разходване на финансовите средства.
Мотиви за избор на процедурата: Видът на процедурата е съобразен с прогнозната стойност на обществената поръчка, обекта и предмета на услугите, както и с приложимото правно основание. В конкретния случай не са налице условията и предпоставките за провеждане на друг вид процедура за възлагане на обществена поръчка.
Обособени позиции: В конкретния случай отделянето на различните обекти, включени в предмета на поръчката, в самостоятелно обособени позиции не е целесъобразно, тъй като предметът на поръчката е неделим, касае се за един вид услуга на територията на община Брацигово. Възлагането на поръчката на различни изпълнители би създало технически и организационни затруднения за Възложителя при изпълнението на обществената поръчка.
Основен CPV код-90500000 - Услуги, свързани с битови остатъци и отпадъци, съгласно общ терминологичен речник за обществени поръчки
Възможност за представяне на варианти: Възложителят не допуска варианти на офертите.
Място и срок на изпълнение на поръчката:
Услугите по обществената поръчка ще се изпълнява на територията на населените места от общината - гр. Брацигово като административен център, 6 села: с. Равногор, с. Розово, с. Бяга, с. Исперихово, с. Козарско, с. Жребичко и 2 летовища: „Розовски вриз“ и „Васил Петлешков“.
В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите изисквания на Възложителя са залегнали в Техническата спецификация - Приложение № I за организирано сметосъбиране и сметоизвозване на територията на община Брацигово.
Срокът на изпълнение на поръчката: Срокът за изпълнение на услугата по обществената поръчка е 36 /тридесет и шест/ месеца.
Срок на валидност на офертите: Срокът на валидност на офертите следва да бъде 6 /шест/ месеца, считано от датата, на която изтича крайният срок за подаването им. При необходимост Възложителят може да изисква от участниците да удължат срока на валидност на офертите си до сключване на договор.
Забележка: Участник, които представи оферта с по-кратък срок на валидност от посочения в т. 1 или не удължи срока на валидност на офертата си съгласно покана от страна на Възложителя в определения в поканата срок, ще бъде отстранен от участие в процедурата.
Описание и предмет на обществената поръчка: „Събиране и транспортиране на битови отпадъци на територията на община Брацигово”. Събирането и транспортирането на битови отпадъци ще се извършва в 7-те населени места от община Брацигово, и двете летовища описани подробно в Приложение № 1 Техническа спецификация на поръчката, неразделна част от настоящата документация.
Предмет на настоящата обществена поръчка са следните услуги по събиране и транспортиране на битови отпадъци, както следва:
-Събиране на битови отпадъци от точките за събиране и транспортиране до Център за рециклиране - гр. Пазарджик;
-Измиване и дезинфекция на съдовете за съхранение на битови отпадъци (контейнери и кофи)- по преценка на Възложителя 1/веднъж/ годишно. След получаване на възлагателно писмо.
Прогнозна стойност: Максималната прогнозна стойност на поръчката е 1 296 000 /един милион двеста деветдесет и шест хиляди/ лева без вкл. ДДС.

URL: https://app.eop.bg/today/350079

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД