Открита процедура

Обявлението е в архива.
5262696

Публикувана на: 26.09.2023

Краен срок: 23.10.2023

Прогнозна стойност: 150000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: "Многопрофилна болница за активно лечение д - р Иван Селимински - Сливен" АД

Уникален номер на поръчката: 00705-2023-0015

Обществената поръчка включва закупуване, доставката и монтаж на един брой система за обезвреждане на опасен болничен отпадък,  подробно описан в Приложение №1 – Техническа спецификация.
Прогнозната стойност на настоящата обществена поръчка е 150 000,00 лв. /сто и петдесет хиляди лева/ без ДДС.

Място на изпълнение: МБАЛ ”Д-р Иван Селимински-Сливен” АД гр.Сливен, на адрес: гр. Сливен, бул. „Христо Ботев” № 1.
Договорът влиза в сила от датата на подписването му. Срокът на договора изтича след изтичането на гаранционния срок на медицинското оборудване, предмет на доставката.
Срок на изпълнение на поръчката – не по-дълъг от 60 /шестдесет/ календарни  дни от влизане в сила на договора.

Изисквания към доставките:
1. Системата следва да е нова, произведена не по-рано от 2022 г., неупотребявана, да не е мостра или да е рециклирана, но неупотребявана; да има съответната „СЕ“ маркировка; да се доставя в оригинална опаковка с ненарушена цялост и да е в актуалната производствена листа на производителя.
2. Предлаганото оборудване следва да отговаря на минималните изисквания от техническата спецификация на възложителя или да притежава по-добри параметри.
3. Доставеното медицинско оборудване следва да включва всички кабели и принадлежности, необходими за правилната и работа и всичко останало, с което производителят е обявил, че оферираната система се комплектува, както и ръководство за употреба на системата на български език.
Гаранционен срок: Гаранционният срок на доставената система не може да е по-кратък от 36 /тридесет и шест/ месеца, като този срок започва да тече от датата на извършване на монтаж и въвеждане в експлоатация на доставената система.
Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“.




 

URL: https://app.eop.bg/today/331801

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД