Открита процедура

Обявлението е в архива.
6149416

Публикувана на: 03.07.2024

Краен срок: 02.08.2024

Прогнозна стойност: 60000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮЖНОЦЕНТРАЛНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02718-2024-0106

Oбект на настоящата обществена поръчка е „доставка”, а второстепенният обект е предоставянето на услуги по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП. Настоящата обществена поръчка попада в хипотезата на смесените обществени поръчки, съгласно чл. 11, ал. 1 и ал. 2 от ЗОП, включваща повече от един обект – доставки или услуги, но се възлага, като доставка, съобразно разписаното от законодателя в чл. 11, ал. 2 от ЗОП.         
Предметът на обществената поръчката е: „Доставка чрез закупуване на резервни части, консумативи и гуми за селскостопански машини, за превозни средства, както и за машини за извършване на изкопно-насипни работи, строителни машини и оборудване за нуждите на ТП „ДЛС-КОРМИСОШ”, за срок от 24 месеца”, по обособени позиции:
Обособена позиция № 1: „Доставка на гуми за мотоциклети, автомобили и микробуси (в т. ч. монтаж, демонтаж, лепене, баланс на гуми, изправяне на джанти и др.)”
Обособена позиция № 2: „Доставка на гуми за селскостопански машини, камиони, самосвали, машини за извършване на изкопно-насипни работи, строителни машини и оборудване (в т. ч. монтаж, демонтаж, лепене, баланс на гуми, изправяне на джанти и др.)”.           
Видовете автомобили и машини, ведно с вида, размера и техническите характеристики за всички стандартни по производството им гуми са посочени в Техническата спецификация за съответната позиция, неразделна част от условията за участие – Приложение №1.1 за обособена позиция №1 и Приложение №1.2 за обособена позиция №2.

Участниците (изпълнителите), следва да предлагат нови, неупотребявани гуми (продукти) – предмет на поръчката по списъка на Техническа  спецификация за съответната обособена позиция, да притежават сертификат за произход и качество и гумите да са произведени не по-рано от 2024 и 2025 година. Гумите следва да са сертифицирани от акредитирани лица за контрол на качеството, удостоверяващи съответствието им с изискванията на Европейски регламент, включително относно етикетирането по (Регламент (EС) 2020/740).

Посочените в техническата спецификация за съответната обособена позиция видове и размери гуми не са изчерпателно изброени. Възложителят може при възникнала необходимост да заяви гуми извън посочените в списъка по Техническата спецификация за съответната обособена позиция, както и гуми за новопридобитите си автомобили, машини и/или тежкотоварни автомобили, като кандидатът предлага в ценовото си предложение за изпълнение на поръчката търговска отстъпка в размер на % (процент) от обявените цени в търговския си обект за деня на закупуване за съответния вид и размер гума. Предложеният процент търговска отстъпка не може да бъде по-малък от 15% (петнадесет процента) и остава непроменен по време на изпълнение на договора.
 

URL: https://app.eop.bg/today/406732

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД