Открита процедура

Обявлението е в архива.
6042700

Публикувана на: 17.05.2024

Краен срок: 17.06.2024

Прогнозна стойност: 295000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И СПЕШНА МЕДИЦИНА Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00693-2024-0023

Поръчката включва:
1. Доставка на възложителя на допълнителен модул/апарат/ към съществуващата комплексна система за управление, контрол и обезвреждане на опасни болнични отпадъци, подробно описана в техническата спецификация – Приложение № 1 на поръчката, включително: монтаж, настройка, инсталация, въвеждане в експлоатация, настройка, обучение на персонала и осигуряване на сервизно обслужване съгласно гаранционния срок, който не може да е по-малък от 12 месеца, считано от датата на доставката и подписването на протокола с който се констатира, че е монтиран и въведен в експлоатация при Възложителя или съответно от подмяната.
2. Доставка на допълнителни елементи към комплексната система: 10 бр. контейнери и 3 бр. транспортни устройства за тях, съгласно техническа спецификация – Приложение №1.
Предложените допълнителни модул/апарат и елементи, следва да са фабрично нови, нерециклирани и неизползвани за демонстрационни цели, оригинални от производителя Meteka GmbH, Австрия, или технически и технологично напълно съвместими/еквивалентни с наличните елементи и организацията на работа на съществуващата Комплексна система за управление и контрол на ОБО - Medister™, собственост на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” ЕАД. В случай, че се предлагат модул/апарат/ и елементи, които не са на производителя Meteka GmbH, участникът следва да осигури мостри и/или демонстрация с цел тестване/проверка и установяване на пригодност, пълна съвместимост и интегриране с наличните елементи на системата. Резултатите от теста и оценката на пригодност, пълна съвместимост и интегриране с наличните елементи на системата, съответно заключение, ще бъдат подробно описани в констативен протокол от технически лица/комисия на Възложителя в срока за подготовка на офертата.
 Изпълнителят гарантира изпълнението на своите задължения с гаранция за изпълнение в размер на  2 % (два процента) от стойността на договора без ДДС.
При разглеждане на офертите назначената комисия ще приложи т.нар. „обърнат ред“,  на основание чл. 104, ал. 2 ЗОП, във връзка с чл. 61 от ППЗОП.

 

 

 

URL: https://app.eop.bg/today/381479

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД