Открита процедура

Обявлението е в архива.
6180674

Публикувана на: 08.07.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: 481352.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР СТАМАТОВ-ВАРНА ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00714-2024-0005

Настоящата обществена поръчка се отнася за периодични доставки на общоболнични медицински изделия и консумативи за нуждите на СБАГАЛ Проф. д-р Д. Стаматов - Варна ЕООД за период от 24 месеца след предварителна писмена заявка от страна на Възложителя. Поръчката е разделена на 75 обособени позиции, като обособени позиции от № 22 до № 75 на основание чл. 21 ал. 6 от ЗОП се възлагат по реда на чл. 20, ал. 4 т. 3 от ЗОП. Медицинските изделия и консумативи, предмет на настоящата поръчка - по Обособени позиции от № 1 до № 21 включително, са подробно представени с технически изисквания, единица мярка и необходимо прогнозно количество за срока на действие на договора, в приложената към документацията „Техническа спецификация“ - Приложение № 1. Техническата спецификация съдържа подробно описание на медицинските изделия и консумативите по всяка една от обособените позиции, в т.ч. включените в позициите номенклатурни единици, количество и други специфични изисквания, както и изискванията за представяне на мостри. Всеки участник в процедурата може да представи предложение за една или повече обособени позиции, но задължително следва да оферира всички номенклатури в обхвата на конкретната позиция. Възложителят не поставя ограничение за броя на обособените позиции, които ще се възложат на един изпълнител.
Не се допуска представяне на варианти в офертата. Количествата, посочени в Техническата спецификация - Приложение 1 от документацията, са ориентировъчни, прогнозни и осреднени и не пораждат задължение за Възложителя да ги закупи в пълен обем, като същите могат да бъдат и надхвърлени. Изпълнението на доставките се определя от фактическите потребности на лечебното заведение. Условията за изпълнение са съгласно приложения проект на договор.

URL: https://app.eop.bg/today/406323

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД