Открита процедура

Обявлението е в архива.
6215209

Публикувана на: 19.07.2024

Краен срок: 19.08.2024

Прогнозна стойност: 600000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КАРНОБАТ

Уникален номер на поръчката: 00190-2024-0019

Предметът на настоящата поръчка е доставка на нетни количества електрическа енергия  и избор на координатор на стандартна балансираща група за нуждите на Община Карнобат и ОП „БКРД“, гр. Карнобат.
Доставката се извършва в обекти на възложителя, подробно описани в техническата спецификация.
Прогнозното количество електроенергия, което ще се доставя за срока на договора, е определено на база разходваното количество за последните 12 месеца за всички обекти на възложителя, коригирано с промени в количеството, които биха могли да настъпят за период от 12 месеца след възлагането на поръчката. Размерът на потреблението е посочен в техническата спецификация за всяка обособена позиция. Посоченото количество електроенергия е ориентировъчно, като Възложителят не е задължен да го заяви в същия обем. Ориентировъчното количество  служи при подготовката на обществената поръчка.
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както и правата и задълженията на възложителя и на изпълнителя, са съгласно проекта на договора, техническата спецификация, техническото и ценово предложение на изпълнителя, както и в съответствие с действащото законодателство и утвърдените правила в областта на енергетиката.
 

URL: https://app.eop.bg/today/410836

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД