Открита процедура

Обявлението е в архива.
6120475

Публикувана на: 20.06.2024

Краен срок: 18.07.2024

Прогнозна стойност: 1200000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЪРЖАВЕН ФОНД "ЗЕМЕДЕЛИЕ"

Уникален номер на поръчката: 00737-2024-0014

С настоящата процедура ще се възлага обществената поръчка само по Обособена позиция № 1: „Предоставяне на услуги по защитена комуникационна среда и доставка на клиентско оборудване за нея за ДФ „Земеделие“.

Обществената поръчка е разделена на 2 (две) обособени позиции, както следва:


1. Обособена позиция № 1 - „Предоставяне на услуги по защитена комуникационна среда и доставка на клиентско оборудване за нея за ДФ „Земеделие“.
Предмет на поръчката по обособена позиция № 1 e предоставяне на комплексно интегрирано решение, включващо два основни компонента:
а) 
услуги по защитена комуникационна среда за свързване на всички структури на Държавен фонд „Земеделие” на територията на Република България и осъществяване на свързаност чрез оптична преносна среда между крайните активни мрежови устройства на Държавен фонд „Земеделие” и съответните устройства в техническите възли на Изпълнителя;
б) доставка на ново клиентско оборудване, осигуряващо функционирането на защитената среда, както и удължена гаранционна поддръжка и ъпгрейд на съществуващо такова.


2. Обособена позиция № 2 - „Предоставяне на услуги по защитена комуникационна среда за ДФ „Земеделие“.

Предметът на поръчката по обособена позиция № 2, включва предоставяне на услугите по защитена комуникационна среда между Централно управление и Областните дирекции на Държавен фонд „Земеделие“ и конфигурационна поддръжка на цялото активно мрежово оборудване на Възложителя.
На основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП Обособена позиция № 2 се възлага по реда, валиден за индивидуалната ѝ прогнозна стойност, а именно чрез директно възлагане по реда на чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП.

3. Съгласно чл. 21, ал. 6 от ЗОП, Възложителят има право да възлага обособени позиции по реда, валиден за индивидуалната прогнозна стойност на всяка от тях, при условие че стойността на съответната обособена позиция не надхвърля 156 464.00 лв. за доставки и услуги и общата прогнозна стойност на обособените позиции, възложени по този начин, не надхвърля 20 на сто от общата прогнозна стойност на поръчката. В тези случаи независимо от остатъчната стойност на поръчката тя се възлага по реда, приложим към общата стойност на цялата поръчка.

Прогнозната стойност на Обособена позиция № 2 е в размер на 49 990,00 (четиридесет и девет хиляди деветстотин и деветдесет) лева без ДДС и попада в приложното поле на чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП и представлява 4 % от общата прогнозна стойност на поръчката, съответно не надвишава 20 % от същата.

С оглед изложеното и на основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП, Обособена позиция № 2 се възлага по реда на чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП – чрез директно възлагане.

В изпълнение на чл. 21, ал. 6 от ЗОП, остатъчната стойност в размер на 1 200 000,00 (един милион и двеста хиляди) лева без ДДС, явяваща се прогнозна стойност за настоящата процедура (по Обособена позиция № 1), се възлага с настоящата обществена поръчка чрез провеждане на открита процедура по чл. 18, ал. 1, т. 1 от ЗОП.
 

URL: https://app.eop.bg/today/382682

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД