Открита процедура

Обявлението е в архива.
6303841

Публикувана на: 29.08.2024

Краен срок: 30.09.2024

Прогнозна стойност: 650000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДРЯНОВО

Уникален номер на поръчката: 00840-2024-0019

Изпълнението на обществената поръчка обхваща дейности по доставка на активна електрическа енергия и избор на координатор на стандартна балансираща група за обектите, собственост на община Дряново, присъединени към електроразпределителните мрежи на Електроразпределение Север АД за срок от 24 (двадесет и четири) месеца. Поръчката има за цел да обезпечи доставките на електрическа енергия за нуждите на общинската администрация и нейните структури за период от 24 (двадесет и четири) месеца от сключване на договора. 

Пълна информация относно предмета на поръчката, в това число цели и обхват на дейностите, изисквания към начина и реда за изпълнението им, както и списък на обектите, за които следва да бъде доставяна електрическата енергия, предмет на договора за изпълнение,  се  съдържат в Техническата спецификация, неразделна част от документацията на настоящата обществена поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/421608

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД