Открита процедура

Обявлението е в архива.
6089911

Публикувана на: 06.06.2024

Краен срок: 20.06.2024

Прогнозна стойност: 285000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЕРУЩИЦА

Уникален номер на поръчката: 00448-2024-0007

Предмета на поръчката включва: услуги по събиране и транспортиране на битови и строителни отпадъци, генерирани от жилищни и нежилищни имоти на територията на Община Перущица с честота на транспортиране/сметоизвозване, определена с ежегодна Заповед на кмета на Община Перущица, съгласно чл. 63, ал.2 от Закона за местните данъци и такси.
Дейностите, свързани с изпълнението на обществената поръчка са следните: Събиране и транспортиране на битови отпадъци от съдове за отпадъци с вместимост 240 литра; Събиране и транспортиране на битови отпадъци от съдове за отпадъци тип „бобър“ с вместимост 1100 литра; Събиране и транспортиране на строителни отпадъци от контейнер за строителни отпадъци с вместимост минимум 4 куб. м; Събиране и транспортиране на битови отпадъци от домакинства в кв. Запад, община Перущица с площ на обслужващия квартал от 22 хектара; Измиване и дезинфекция на съдовете за съхранение на битови отпадъци с вместимост 110 литра – един път годишно в периода м. април – м. септември; Измиване и дезинфекция на съдовете за съхранение на битови отпадъци, тип „бобър“ – един път годишно в периода м. април – м. септември; Измиване и дезинфекция на контейнера за строителни отпадъци – един път годишно в периода м. април – м. септември.
Подробно описание на изискванията, свързани с изпълнението на обществената поръчка е представено в приложената към документацията техническа спецификация.

 

URL: https://app.eop.bg/today/389843

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД