Открита процедура

Обявлението е в архива.
6130631

Публикувана на: 24.06.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: 250000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-ВАРНА "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ ИВ.СТОЯНОВ"

Уникален номер на поръчката: 00983-2024-0050

     Предмет на обществената поръчка е избор на изпълнител за осигуряване на хотелско настаняване за нуждите на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна.
     Поръчката включва осигуряване на настаняване при индивидуални и групови пътувания на служители, студенти и други лица, както и при мероприятия, изискващи настаняване на групи от хора, в хотели с 3, 4 и 5. Настаняванията се реализират на територията на страната при служебни пътувания, посрещане на гости, участия в конференции, обучения, семинари, кръгли маси, промоции, научни журита, спортни състезания, работни срещи, фестивали и други.
     Параметрите на всяко отделно настаняване се посочват в конкретно запитване, подадено по електронна поща от представител на Възложителя в срока на договора. В запитването се посочват минимум: дати на настаняване, местоположение, категоризация на хотела, броя на нощувките и лицата (конкретен или индикативен) и изисквания за единично/двойно настаняване.
     Прогнозният брой нощувки, предмет на обществената поръчка са 1 700 (хиляда и седемстотин) нощувки. Броят на нощувките е прогнозен и Възложителят си запазва правото да увеличи или намали посочените обеми съобразно потребностите и финансовата си обезпеченост.

URL: https://app.eop.bg/today/396541

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД