Открита процедура

Обявлението е в архива.
6074180

Публикувана на: 30.05.2024

Краен срок: 28.06.2024

Прогнозна стойност: 3000000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РАЙОН "ЛЮЛИН"

Уникален номер на поръчката: 01263-2024-0001

Предметът на настоящата поръчка включва дейности по почистване и поддържане на зелени площи, междублокови пространства и дървесни насаждения на територията на Столична община – район „Люлин“, а именно: Косене на тревни площи и събиране на окосена трева; Затревяване - всички операции; Грапане тревни площи; Резитба на храсти; Изсичане подлес и гъсти храсти; Резитба на жив плет; Разтрупване на паднали дървета с изнасяне на площадка за товарене; Резитба и оформяне на короната на дървета без автовишка - всички операции; Резитба и оформяне на короната на дървета с автовишка - всички операции; Резитба основна с автовишка; Отсичане на дървета с диаметър до 20 см. без автовишка - всички операции; Отсичане на дървета с диаметър от 21 до 50 см. без автовишка - всички операции; Отсичане на дървета с диаметър от 51 до 100 см. без автовишка - всички операции ; Отсичане на дървета с диаметър над 100 см. без автовишка - всички операции; Отсичане на дървета с диаметър от 21 до 50 см. с автовишка - всички операции; Отсичане на дървета с диаметър от 51 до 100 см. с автовишка - всички операции; Отсичане на дървета с диаметър над 100 см. с автовишка - всички операции; Изкореняване (раздробяване) на дънери с дебелина до 30 см. - всички операции; Изкореняване (раздробяване) на дънери с дебелина от 31 - 60 см. - всички операции; Изкореняване (раздробяване) на дънери с дебелина от 61 - 100 см. - всички операции; Изнасяне на отсечени дървета, храсти, клони на разстояние повече от 50 м.; Раздробяване на клони с дробилна машина; Мулчиране на кални точки; Поливане с водоноска - трева, дървета, цветни фигури и др.; Събиране на шума; Поддържане чистота в масово посещавани места - оборки, включително почистване на кошчета; Почистване на кошчета; Почистване на строителни отпадъци от нерегламентирани сметища; Метене на алеи преди листопада; Метене на алеи след листопада; Тесане на алеи и площадки; Товарене и извозване с камион на растителни отпадъци до сметище (клони, шума, трева, цветя и др.); Товарене и извозване с камион на дървен отпадък и трупи от отсечени дървета; Натоварване и извозване на камъни, бетонни отломки и други строителни отпадъци до сметище и др. дейности, съгласно списък на манипулациите, приложен към настоящата документация, като част от ценовото предложение.

Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка са подробно описани и регламентирани в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие по обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/388081

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД