Открита процедура

Обявлението е в архива.
6096981

Публикувана на: 11.06.2024

Краен срок: 08.07.2024

Прогнозна стойност: 270000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ОКОЛНА СРЕДА

Уникален номер на поръчката: 00740-2024-0014

В рамките на обществената поръчка, Възложителят възнамерява да възложи провеждане на теренни проучвания, за събиране на достатъчно данни за оценка на състоянието на биогеографско и национално ниво на избрани типове природни местообитания от Националната система за мониторинг на състоянието на биологичното разнообразие (НСМСБР), обект на докладване по чл. 17 от Директивата за местообитанията (ДМ).

Дейностите предвидени за изпълнение са както следва:
- Провеждане на теренни проучвания на избрани типове природни местообитания, за които наличната информация в Информационната система (ИС) към НСМСБР е недостатъчна за оценка на състоянието им на биогеографско и национално ниво, за целите на докладването по чл. 17 от Директивата за местообитанията през 2025 г.. Списъкът с целевите типове природни местообитания и местата, които е необходимо да се посетят,  се намира в Приложение 1 към Техническата спецификация;

- Анализ на събраните данни за целевите типове природни местообитания чрез изготвяне на доклад за всеки целеви тип природно местообитание, описващ проведените теренни проучвания и включващ анализ на събраните данни и препоръки по отношение на местата за мониторинг, методиките и други аспекти на теренната работа.
 

URL: https://app.eop.bg/today/390148

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД