Открита процедура

Обявлението е в архива.
5417838

Публикувана на: 22.12.2023

Краен срок: 19.01.2024

Прогнозна стойност: 322200.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ИВАНОВО

Уникален номер на поръчката: 00474-2023-0024

Предметът на обществената поръчка включва предоставяне на услуги по сметосъбиране и сметоизвозване на битови отпадъци, генерирани от населените места на територията на Община Иваново, до Регионално депо за неопасни, инертни и опасни отпадъци за общините Русе, Ветово, Иваново, Сливо поле и Тутракан (наричано за краткост Регионално депо – Русе) или до Инсталация/Съоръжение за третиране на отпадъци, посочено от Възложителя. Дейностите по сметосъбиране и сметоизвозване, предмет на настоящата обществена поръчка, са с териториален обхват всички населени места в Община Иваново и са в изпълнение изискванията на приложимото законодателство за управление на отпадъците.
Броят на съдовете за битови отпадъци през периода на изпълнение на поръчката може да варира, съобразно доставените нови и бракуваните негодни съдове, разполагане на допълнителни съдове за въведени в експлоатация обекти, разполагане на съдове за новодекларирани и предекларирани обекти и имоти.
Предметът на обществената поръчка включва и почистване на площади, улици, тротоари и други обществени места на територията на всички населени места в Община Иваново, включително почистване на уличните платна, тротоарите и други обществени места от отпадъци и земни маси и метене. В населените места на територията на Община Иваново, се извършват следните дейности: машинно метене и миене на улици, площади и други територии за обществено ползване.
Подробно описание на всички, включени в предмета на поръчката дейности, се съдържа в Техническата спецификация на Възложителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/348860

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД